Τζίν φούστα: Η καλύτερη επιλογή για να τη φορέσετε το καλοκαίρι

Η τζιν φούστα είναι ευέλικτη, πρακτική και άνετη. Είναι το βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου, είναι το κομμάτι που θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ και ειδικά για το καλοκαίρι που η θερμοκρασίες ανεβαίνουν είναι η καλύτερη επιλογή.

Η τζιν φούστα μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές, είτε προτιμάς τις μίντι γραμμές, είτε τις μίνι, είτε σε “Α” γραμμή, σίγουρα θα βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει. Για το καλοκαίρι του 2022 το λευκό top θα είναι η καλύτερη και πιο εύκολη επιλογή, πουκάμισα σε fluo χρώμα και T-shirt θα είναι ο πιο τέλειος συνδυασμός.

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις τη τζιν φούστα με εσπαντρίγιες και σανδάλια για τις πρωινές σου βόλτες στο γραφείο ή με πέδιλα για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Αλλιώς για μία πιο casual επιλογή φόρεσέ τη με τα λευκά αγαπημένα sneakers που μας συντροφεύουν κάθε σεζόν και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσουν το τελικό look με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Παρακάτω έχω επιλέξει τις ωραιότερες εμφανίσεις με τζιν φούστα για να πάρεις μια ιδέα για τα δικά σου καλοκαιρινά looks.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα