Slip dress: Το statement κομμάτι του καλοκαιριού

Το slip dress είναι το ρούχο που είναι βγαλμένο από τη δεκαετία του ‘90 και φέτος αποτελεί το statement κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας για το 2022. Είναι ένα all time classic item που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε κάποιο cocktail party και να τραβήξει τα βλέμματα.

Για το καλοκαίρι του 2022 υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για την επιλογή του αγαπημένου σου slip dress, με το διαχρονικό μαύρο να είναι πάντα στις πρώτες επιλογές αφού η κομψότητα που χαρίζει είναι μοναδική. Τα παστέλ χρώματα είναι αυτά που έρχονται στη συνέχεια και είναι από τις hot τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος και ο συνδυασμός με ψάθινες λεπτομέρειες στην επιλογή των αξεσουάρ θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Lace up σανδάλια, espadrilles και πέδιλα θα ταιριάξουν και θα δέσουν υπέροχα με τη συνολική εικόνα και θα είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση επιθυμείς να παρευρεθείς. Αυτό που κάνει το slip dress ένα από τα statement κομμάτια του καλοκαιριού είναι ότι πέρα από το ότι είναι ένα chic ρούχο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν με το statement κομμάτι του καλοκαιριού.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα