Kimono: Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου beachwear κομμάτι και στην πόλη;

Το kimono είναι ένα all time classic κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Φέτος το καλοκαίρι του 2022, το αγαπημένο beachwear δεν το φοράμε μόνο στις διακοπές μας, αλλά είναι από τις πρώτες μας επιλογές στις απογευματινές εμφανίσεις μέσα στην πόλη.

Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και έχει πάντα μια θέση στην ντουλάπα μας είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλούς συνδυασμούς και να εντυπωσιάσει με τον καλύτερο τρόπο. Αέρινες παντελόνες, maxi φορέματα και σορτς είναι μερικά ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα και να αποτελέσουν ένα απαράμιλλο καλοκαιρινό outfit.

Τα εμπριμέ kimono, είναι η must επιλογή για φέτος δίνοντας ένα boho αποτέλεσμα που είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού. Lace up σανδάλια, πέδιλα ακόμη και sneakers μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και να δώσουν το στυλ που επιθυμείς.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο hot εμφανίσεις με kimono για να πάρετε έμπνευση για τις δικές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα