Τα καλύτερα στυλ καμηλό παλτό που θα σε κρατήσουν ζεστή όλο το χρόνο!

Αν πρέπει να επενδύσεις σε ένα πράγμα για την φθινοπωρινή- χειμερινή ντουλάπα σου αυτό είναι σίγουρα το παλτό. Είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι της σεζόν καθώς πρέπει να παραμείνεις ζεστή χωρίς να θυσιάσεις το προσωπικό σου στυλ. 

Η ευελιξία και η διαχρονικότητα ενός καμηλό παλτό είναι γνωστά και σίγουρα είναι μια πιο ακριβή αγορά που όμως θα κρατήσεις για χρόνια. Είτε το φορέσεις πάνω από ένα κοστούμι, είτε με πλεκτό φόρεμα, είτε ακόμα και με φούτερ, ένα καλοραμμένο καμηλό παλτό έχει μια εγγενή ικανότητα να κάνει οποιοδήποτε ντύσιμο να φαίνεται ακριβό.

Μπορείς να βρεις πιο οικονομικές επιλογές αλλά και πιο ακριβές που θα καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες σου. 

Τι στυλ καμηλό παλτό να προτιμήσεις;

Μην θεωρήσεις πως τα καμηλό παλτό είναι βαρετά καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα στυλ. Αυτή τη σεζόν δε, όλα τα παλτό έχουν να κάνουν με τα πιο τολμηρά σχέδια.

Δες την υπερμεγέθη εμφάνιση που δίνουν στην πασαρέλα τα Max Mara και Fendi παλτά ή το μακρύ puffer jacket που εμφανίζεται στο Moncler ή το Brunello Cucinelli. Οι απτικές υφές είναι μια άλλη βασική εμφάνιση. Το ίδιο εντυπωσιακές είναι και οι πιο οικονομικές επιλογές του Mango, του Zara και του ASOS. Μπορείς ακόμη να ρίξεις μία ματιά και στα second hand μαγαζιά για πιο vintage επιλογές.

Καμηλό παλτό με γούνα στο πέτο 

Ξεκινάμε με μία λίγο πιο κομψή επιλογή και ίσως πιο βραδινή όπως το καμηλό παλτό με γούνα στο πέτο. Σίγουρα δεν θα κρυώσεις και θα προσδώσεις μία πιο πολυτελή νότα στο σύνολό σου. Είναι ιδανικό και για βόλτα μετά την δουλειά. 

Maxi σε άλφα γραμμή

Μίνιμαλ και περισσότερο εύπλαστο είναι ένα το maxi καμηλό παλτό σε άλφα γραμμή που μπορείς να το φορέσεις με τζιν, υφασμάτινα παντελόνια, καμπάνα ή στενά ακόμα και με φορέματα και φούστες. Ταιριάζει και στα πιο απλά ντυσίματα αλλά και στα πιο επίσημα. 

Καμηλό Ρεντιγκότα

Η ρεντιγκότα είναι παλτό με πιο κοντό μήκος και μικρά πέτα. Έχει ένα πιο αυστηρό κόψιμο και ταιριάζει περισσότερο με ίσια παντελόνια. Προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση άρα μπορείς να το βάλεις από το πρωί στην δουλειά μέχρι το βράδυ σε έξοδο. 

Καμηλό παλτό με κρόσσια

Εάν είσαι λίγο πιο εναλλακτική και σου αρέσει να κάνεις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις τότε άσε τα απλά και πήγαινε τα πιο έντονα σχέδια όπως αυτό το παλτό με τα κρόσσια. Είναι μεν καμηλό άρα πάει με όλα τα χρώματα και από την άλλη τα κρόσσια έρχονται για κάνουν το ντύσιμο μία statement εμφάνιση. Μην φοβηθείς να παίξεις με τα αξεσουάρ όπως οι μεγάλες τσάντες, τα έντονα κοσμήματα ή τα φαρδιά κασκόλ. 

Σαν καπαρντίνα

Οι καπαρντίνες συνήθως είναι πιο ελαφριά πανωφόρια που συνίστανται για τις αρχές του φθινοπώρου. Το καμηλό παλτό όμως που θυμίζει καπαρντίνα συνδυάζει την ζώνη, τα πολλά κουμπιά και το μακρύ μήκος με το ζεστό μάλλινο ύφασμα. Έχεις, λοιπόν, ένα πανωφόρι με πολύ κομψό χαρακτήρα για όλες τις ώρες. 

Teddy camel coat

Αν τώρα είσαι ο τύπος του casual ντυσίματος όλες τις ώρες το teddy καμηλό παλτό είναι η απόλυτη λύση για σένα. Είναι αφράτο και απαλό όπως η κουβέρτα σου και εξίσου ζεστό. Ταιριάζει πολύ με φούτερ, φόρμες, τζιν και πουλόβερ για πιο απλούς και αθλητικούς συνδυασμούς. 

 

Σχετικά άρθρα