Μπότες μέχρι το γόνατο: Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για τις φορέσεις!

Οι μπότες είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο παπούτσι αυτής της εποχής καθώς από την μία μας κρατούν ζεστές και από την άλλη δίνουν χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο. Μπορείς να τις βρεις σε χιλιάδες σχέδια, χρώματα και υφές αλλά και στο ύψος που επιθυμείς. Για να μπορείς ωστόσο να τις φοράς όλη μέρα καλύτερα να προτιμήσεις ένα μεσαίο ύψος και να δώσεις ιδιαίτερο βάρος στην σόλα ώστε να είναι άνετη ή καλύτερα ανατομική.

Το καλύτερο ύφασμα για τις χειμωνιάτικες μπότες σου είναι το καστόρινο αφού είναι πολύ ζεστό, αλλά μπορείς να επιλέξεις επίσης και δερμάτινο αν σου αρέσουν οι πιο ροκ εμφανίσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τις συνδυάσεις σωστά με τα ρούχα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

1. Μπότες με τζιν παντελόνι

Μπορεί να ακούγεται προβλέψιμο αλλά είναι ο πιο διαχρονικός και κομψός συνδυασμός που μπορείς να κάνεις και είναι ιδανικός για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Βάλε το τζιν σου μέσα από τις μπότες ή αν είναι φαρδύ σκέπασέ τις με το παντελόνι και είσαι έτοιμη.

2. Με μίνι φόρεμα

Για πιο girly εμφάνιση φόρεσε το αγαπημένο σου μίνι φόρεμα και βάλε από κάτω τις μπότες σου για να το ολοκληρώσεις. Φυσικά, με αυτό το σύνολο μπορείς να κάνεις τις πρωινές σου δουλειές και μετά να πας και στην βραδινή σου έξοδο με μερικές μόνο αλλαγές στα αξεσουάρ.

3. Με κολάν 

Το κολάν μπορεί να μην είναι από τα βασικότερα κομμάτια της φετινής μόδας αλλά με τις κατάλληλες προσθήκες και ένα καλό ζευγάρι μπότες μπορεί να γίνει. Προτίμησε εδώ μπότες με χαμηλό τακούνι συνδύασέ τις με κολάν ακόμη καλύτερα εάν είναι δερμάτινο και από πάνω βάλε ένα oversized πουλόβερ με πουκάμισο από μέσα.

4. Με στενό παντελόνι 

Ένα ακόμη κομμάτι που δεν είναι πρώτο στα trends του 2022 αλλά με αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να έχεις ένα πάντοτε διαχρονικό ιππικό στυλ. Άρα, έχουμε και λέμε φόρεσε τις μπότες σου -ίσιες κατά προτίμηση- με στενό, ψηλόμεσο παντελόνι, πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια ή πουλόβερ και από πάνω σακάκι και παλτό. Απλά τέλειο!

5. Μίντι φόρεμα

Μέσα πια στις επιταγές της μόδας το μίντι φόρεμα είναι απαραίτητο για την χειμωνιάτικη συλλογή σου. Μπορείς να το πάρεις σε πιο λεπτά υφάσματα ή ιδανικά σε μάλλινη πλέξη για να σε είσαι πάντα ζεστή. Άλλωστε το μάλλινο μπορεί να το φορέσεις πιο άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βάλε, λοιπόν, και τις μπότες σου από κάτω και ζώνη στην μέση και είσαι έτοιμη να φύγεις.

Σχετικά άρθρα