Χειμερινό ντύσιμο: Ποια απαραίτητα κομμάτια να έχει η ντουλάπα σου τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει;

Όταν ξεκινούν τα πρώτα έντονα κρύα του χειμώνα μπορεί να θέλουμε να μείνουμε περισσότερο στο σπίτι αλλά οι πιο σύντομες μέρες του χρόνου δεν χρειάζεται να είναι οι χειρότερες. Είναι η εποχή που μπορούμε να απολαύσουμε ένα στιβαρό ζεστό πουλόβερ, ένα όμορφο παλτό, ένα εύκολο, καθημερινό παπούτσι, ένα ιδιαίτερο παντελόνι και ένα statement ρολόι. Απλά και ανεπιτήδευτα, αυτά τα απαραίτητα κομμάτια για τα τέλη του φθινοπώρου θα μας κρατήσουν άνετες και άκρως προετοιμασμένες σε περίπτωση που υπάρξει μια απροσδόκητη πτώση χιονιού.

Το ζεστό παλτό

Ένα βελούδινο, μάλλινο παλτό έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα πανωφόρια. Όχι μόνο είναι αξιόπιστα άνετο και κομψό με τη σιλουέτα του με λουράκια και την εξαιρετικά απαλή αίσθηση στα μανίκια αλλά με τόσες πολλές νέες επιλογές που θα βρεις στην αγορά, μπορείς τώρα να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Πολύχρωμο πλεκτό πουλόβερ

Το πολύχρωμο πλεκτό έγινε γνωστό από τους βασιλιάδες που το φορούσαν στο κυνήγι και πόζαραν σε αυτά για πορτρέτα και συχνά τα φορούσαν και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Εξακολουθούν να είναι πιο γοητευτικά από ποτέ και παραμένουν μία δημοφιλής επιλογή ειδικά για την περίοδο των γιορτών, ενώ είναι ιδανικά για τον κρύο καιρό.

Παντελόνι με φαρδύ ρεβέρ

Φέτος που είναι ακόμη περισσότερο στην μόδα θα βρεις τα παντελόνια με φαρδιά ρεβέρ σε ποικιλία επιλογών σχήματος, μήκους και υφάσματος. Αυτός ο τύπος παντελονιού δημιουργεί μία καλοφτιαγμένη σιλουέτα με ψηλά πόδια μπορεί να φορεθεί σχεδόν για κάθε περίσταση. Μπορείς να τα προτιμήσεις με ψηλόμεσες πιέτες και εξωτερικό στρίφωμα πιο μεγάλο ή μικρό.

Μεταλλικό Ρολόι

 

Το σύγχρονο ρολόι μπορεί εκτός από την ώρα να συμπληρώσει τέλεια την εμφάνισή σου δίνοντάς της μία αισθητική διαχρονικής πολυτέλειας. Μπορείς να επιλέξεις ένα μεταλλικό ρολόι σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση με μικρότερο καντράν καλύτερα για να είναι υπερβολικό και να μπορεί να φορεθεί όλη μέρα.

 

Σχετικά άρθρα