Αυτές οι εμφανίσεις αποδεικνύουν πως τα χρωματιστά καλσόν είναι οι πρωταγωνιστές της μόδας!

Το ντύσιμο της εποχής επιβάλλει layers ρούχων για είμαστε ζεστές στον κρύο καιρό. Αλλά ενώ το cozy δημιουργεί μία οικεία ατμόσφαιρα και μπορεί να σταθεί και στυλιστικά, είναι κάπως δύσκολο να κάνεις ένα ξεχωριστό ντύσιμο όταν αυτό αποτελείται μόνο από φουσκωτά παλτό και κασκόλ.

Γι’ αυτό ίσως ήρθε η ώρα να προσθέσεις τα πολύχρωμα καλσόν στην εξίσωση. Ο όγκος είναι απαραίτητος όταν αντιμετωπίζεις θερμοκρασίες γύρω από το μηδέν, δυνατούς ανέμους, βροχές και χιόνια. Αλλά αν ο στόχος σου είναι μία statement εμφάνιση ακόμη και με layers κάνε το βήμα και πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ένα πιο “ζωντανό” ζευγάρι καλσόν στην θέση των συνηθισμένων μαύρων καλσόν.

Μπορεί να είσαι λίγο δύσπιστη ως προς τα έντονα χρώματα στα καλσόν καθώς θυμίζουν λίγο 1980 αλλά αυτό ακριβώς είναι το θέμα! Τα ’80s είναι πίσω και φέρνουν μία χρωματική βόμβα για τα look σου. Ακόμη και τα χειμωνιάτικα! Το κόλπο, σύμφωνα με τη στυλίστρια Soneca Guadara, είναι να θεωρείς τα καλσόν ως μέρος ενός ντυσίματος, όχι ως μία τελική προσθήκη. Με άλλα λόγια, προσπάθησε πρώτα να δεις με πια ρούχα σου ταιριάζουν καλύτερα και μετά χτίσε την εμφάνισή σου. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Βρες την αγαπημένη σου απόχρωση

Αφού έχεις διαλέξει ένα φόρεμα ή μία φούστα με έντονο μοτίβο, βρες το χρώμα σε αυτό το μοτίβο που σου αρέσει περισσότερο και χρησιμοποίησέ το ως οδηγό για το χρώμα που πρέπει να διαλέξεις για το καλσόν σου. Με αυτόν τον τρόπο, το σύνολο θα είναι ολοκληρωμένο και θα εντυπωσιάσει παντού.

2. Μην ξεχνάς τα παπούτσια

Το καλσόν και τα παπούτσια είναι δύο κομμάτια που στοιχειοθετούν εξ ολοκλήρου το ντύσιμο των ποδιών. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να μην είναι συνδυασμένα. Φρόντισε το χρώμα του καλσόν να ταιριάζει με τα παπούτσια για να έχεις το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας μακρόστενης φιγούρας.

3. Βάλε το καλσόν στο επίκεντρο

Αυτό σημαίνει να έχεις ουδέτερο χρωματικά σύνολο στο επάνω μέρος του σώματός σου και να το συνδυάσεις με ένα έντονο χρώμα καλσόν θέτοντάς το στο επίκεντρο του look σου. Η πιο εύκολη διαδρομή είναι να φορέσεις μια κλασική σκούρα απόχρωση όπως ναυτικό μπλε, γκρι ανθρακί ή μαύρο, και να τη συνδυάσεις με καλσόν σε έντονα χρώματα.

4. Έντονο πανωφόρι

Τώρα μπορεί το επίκεντρο να είναι το έντονο πανωφόρι αλλά από μέσα το σύνολό σου θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα από το φόρεμα και το καλσόν μέχρι τα παπούτσια. Για παράδειγμα, συνδύασε μια μπορντό μίντι φούστα με έντονο κόκκινο καλσόν και σκούρα κόκκινα μποτάκια. Από πάνω, κρατήστε την παλέτα ουδέτερη με ένα μπεζ ή κρεμ πουλόβερ και καμηλό παλτό.

Σχετικά άρθρα