5 office looks που θα σε κρατήσουν ζεστή χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου!

Μπήκαμε πια και επίσημα στον χειμώνα με τις πρώτες ψυχρές μέρες του Δεκεμβρίου να μας καλωσορίζουν και να μας καλούν να ντυθούμε ανάλογα. Μπορεί ακόμη μερικοί από εμάς να εργαζόμαστε από το σπίτι αλλά είναι σίγουρο πως πολλές γυναίκες έχουν επιστρέψει στο πρότερο εργασιακό τους περιβάλλον. Κάπως έτσι το καθημερινό ντύσιμο απαιτεί και πάλι μία επισημότητα.

Αν έχεις ξεχάσει πως να συνδυάζεις καθημερινά τα ρούχα σου για να δημιουργήσεις το office look της ημέρας εμείς είμαστε εδώ. Παρακάτω θα βρεις 5 office looks που θα σε κρατήσουν ζεστή και άνετη χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου!

1. Μοντέρνο κοστούμι

Ναι το στυλ του κοστουμιού μπορεί να είναι διαχρονικό αλλά υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάλογα με τις νέες τάσεις της μόδας. Όταν, λοιπόν, αναφερόμαστε σε μοντέρνο κοστούμι μιλάμε για ένα με πιο ανοιχτές γραμμές και κυρίως για πιο έντονα χρώματα που θα σε φωτίσουν στην καρδιά του χειμώνα.

2. Δερμάτινο look

Τα δερμάτινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν πλέον αναβαθμιστεί και με τον σωστό συνδυασμό μπορούν να φορεθούν και στην δουλειά. Προτίμησε ένα ψηλόμεσο, ίσιο, δερμάτινο παντελόνι και από πάνω βάλε πουκάμισο ή αν θέλεις ένα πιο casual chic πρόσθεσε ζιβάγκο ή ένα oversized πουλόβερ.

3. Ουδέτερα χρώματα

Τα γήινα χρώματα είναι εκείνες οι ουδέτερες αποχρώσεις που μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν και το πιο απλό ντύσιμο κάνοντάς το να δείχνει ακριβό. Για να δημιουργήσεις ένα μία πιο cozy αίσθηση μπορείς να φορέσεις πουλόβερ με κοτλέ παντελόνι και μάλλινο παλτό. Από κάτω βάλε τις αγαπημένες σου γόβες και τόλμησε να έχουν χρώμα.

4. Μάλλινο φόρεμα

Το πιο σίγουρο ύφασμα που θα μας κρατήσει ζεστές όλο το χειμώνα δεν είναι άλλο από το μάλλινο. Για να κάνεις το look σου πιο θηλυκό διάλεξε ένα μίντι, μάλλινο φόρεμα σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με μπότες με μέτριο τακούνι και μία μεγάλη ζώνη στην μέση. Έτοιμη!

5. Shearling jacket

Αντί για ένα καλό -αλλά κλασικό- σακάκι κοστουμιού για φέτος μια καλή επιλογή είναι τα jacket με εσωτερική επένδυση από shearling που μπορείς να φορέσεις σχεδόν παντού το χειμώνα ακόμα και στο γραφείο. Πρόκειται για ένα κομμάτι με vintage αίσθηση που αναδεικνύεται καλύτερα όταν φοριέται πάνω από ένα εξίσου χαλαρό κομμάτι όπως ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα.

 

Σχετικά άρθρα