Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα πουλόβερ τον χειμώνα 2023

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πουλόβερ; Είναι το μαύρο ζιβάγκο στο οποίο βασίζεσαι όταν δεν μπορείς να μπεις στον κόπο να ψάχνεις τι θα φορέσεις για την δουλειά όταν ντύνεσαι το πρωί; Τα κλασικά, δοκιμασμένα και αληθινά πλεκτά ξεχωρίζουν για κάποιο λόγο, καθώς παίζουν τεράστιο ρόλο στην γκαρνταρόμπα σου.

Αλλά η επόμενη σεζόν, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τα καλύτερα πουλόβερ είναι αυτά που ξεφεύγουν από τα συμβατικά στυλ. Οι τάσεις των πουλόβερ του χειμώνα 2023 αντιστέκονται στον μινιμαλισμό και ευνοούν τη μόδα και την υψηλή αισθητική έναντι της λειτουργικότητας, σχεδόν σε σημείο μη πρακτικότητας.

Η μόδα τελευταία και δημιούργησε μια από τις πιο συναρπαστικές τάσεις της μόδας του χειμώνα τα σέξι πουλόβερ. Αν υπάρχει μια καθολική τάση από τις πασαρέλες, αυτή είναι ότι το δέρμα κυριαρχεί. Οι σχεδιαστές υποστηρίζουν τη γυναικεία ενδυνάμωση και για τις γυναίκες να έχουν τον έλεγχο του σώματός τους συνδέοντας την ολόπλευρη αγκαλιά της θηλυκότητας, στην αυξανόμενη επικράτηση των διάφανων πλεκτών και των αποκαλυπτικών στυλ κοπής.

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να μάθεις τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα πουλόβερ τον χειμώνα του 2023.

1. Λάμψη, λάμψη και πάλι λάμψη

Η διακόσμηση, η υψηλή λάμψη και οι γυαλάδες ήταν πανταχού παρούσα στις πασαρέλες Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 και σε όλες τις συλλογές του 2023. Και τα πλεκτά είναι ένα απροσδόκητο κομμάτι γκαρνταρόμπας που προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο να παίξεις στην τάση της πλούσιας λάμψης με ευρύτερη ευελιξία και χαμηλότερη δέσμευση από πιο παραδοσιακά βραδινά ρούχα. Από πλεκτά διακοσμημένα με παγιέτες μέχρι γυαλιστερό βελονάκι και πουλόβερ διακοσμημένα με κρυστάλλους, υπάρχουν πολλές επιλογές για να αποτυπώσεις τη σωστή λάμψη.

2. Εκρήξεις χρωμάτων

Η έκρηξη χρώματος είναι μια αισθητική πλεκτών που ανταποκρίνεται στις πιο εντυπωσιακές χρωματικές τάσεις της σεζόν, ξεκινώντας από το ροζ, μοβ και μοβ Barbiecore. Προσθέτει, επίσης, ότι αυτή η εμφάνιση καλειδοσκόπιου περιλαμβάνει γραφικό αποκλεισμό χρωμάτων σε απροσδόκητους συνδυασμούς.

3. Πουλόβερ με εγκοπές

Αυτή η τάση έχει να κάνει με αυτό που κάποιος επιλέγει να κρύψει και να αποκαλύψει. Τα πλεκτά προσφέρουν στους σχεδιαστές τεχνικά χαρακτηριστικά για να εξερευνήσουν διάφορες μορφές της τάσης, συμπεριλαμβανομένων γραφικών κοψίματος σε υψηλά βασικά και καθαρά πλεκτά.

Και προσθέτει ότι τα πουλόβερ δεν θα εγκαταλείψουν τον κύκλο των τάσεων σύντομα. Βλέπουμε αυτή την τάση να συνεχίζεται μέχρι την Άνοιξη του ’23, με περαιτέρω εξερευνήσεις σε καθαρά υφάσματα, χειροποίητα βελονάκια και κομμάτια μικτών μέσων που συνδυάζουν καθαρές και αδιαφανείς υφές σε ένα μόνο κομμάτι ώστε να φαίνεται το δέρμα.

4. Έντονες υφές 

Οι απτικές, τολμηρές υφές ως κορυφαία τάση στα πλεκτά για τον χειμώνα του 2023. Συγκεκριμένα, τα πουλόβερ μοχέρ με πολύ ορατό φουσκωτό θα είναι ένα καθοριστικό στυλ και αναμένει μια αύξηση σε απροσδόκητη καινοτομία, όπως πλεκτές στο χέρι λεπτομέρειες.

5. Ωδές στο κλασικό

Ο χειμώνας του 2023 θα αποτίσει φόρο τιμής στα διαχρονικά στυλ πουλόβερ επαναερμηνεύοντας κλασικά μοτίβα, από το Fair Aisle έως το Argyle. Τα πλεκτά καλωδίων είναι πασπαλισμένα με γραφικά ποπ χρώματος και ακόμη και ο ένθερμος λαϊκός κώδικας των Παριζιάνων γυναικών, το μπρετονικό ριγέ πουλόβερ, υιοθετεί μια πιο απογοητευμένη, λιγότερο στιλβωμένη εμφάνιση μέσα από υπερβολική αγωνία.

Σχετικά άρθρα