4 ιδέες ντυσίματος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα σε κάνουν να θέλεις να ξεφορτωθείς το τζιν σου

Συνήθως μια συλλογή των καλύτερων ρούχων για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που θα ανταποκρίνονται στον κρύο καιρό θα περιλάμβανε προτάσεις για το πώς να συνδυάσεις κομμάτια με παγιέτες και παλτό και προτάσεις για τις καλύτερες χειμερινές μπότες που μπορείς να επιβιώσεις σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη. 

Αν και μπορεί στη συνέχεια να φαίνεται τετριμμένο να ανησυχείς για την εμφάνισή σου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή να ξαναγκαλιάσουμε να κάνουμε πράγματα που μας φέρνουν χαρά είτε αυτό σημαίνει να περάσεις το βράδυ στην άνεση του σπιτιού σας, είτε χορεύοντας όλη τη νύχτα. Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για ντυσίματα για την Πρωτοχρονιά που είναι υπέροχες για κρύο καιρό και για οποιαδήποτε βραδινά σχέδια. 

1. Off-the-Shoulder Top με παντελόνι και σανδάλια

Η επιλογή ενός διασκεδαστικού statement τοπ με έναν ώμο με παντελόνι και παπούτσια στην αντίστοιχη απόχρωση είναι ένα αβίαστα κομψό ντύσιμο για να το γιορτάσεις και σίγουρα ένα τέτοιο ντύσιμο θα τραβήξει τα βλέμματα. Αν δεν θέλεις παντελόνι διάλεξε μία μάξι φούστα στα ίδια χρώματα που είναι επίσης must κομμάτι της φετινής σεζόν.

2. Μάξι φόρεμα με ασορτί τσάντα

Είτε γιορτάσεις σπίτι σου, είτε βγεις έξω δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ντυθείς για πάρτυ. Επίλεξε μια πιο ζεστή εμφάνιση φορώντας ένα ολόσωμο σατέν ή μεταξωτό μάξι φόρεμα. Όχι μόνο είναι εύκολο να φορεθεί, αλλά είναι επίσης τέλειο και για χαλάρωση στο σπίτι. Συνδύασε μία τσάντα στα ίδια χρώματα και γόβες ή πέδιλα.

3. Πολύχρωμο φόρεμα με παγιέτες μεταλλικά αξεσουάρ

Αφού πρόκειται να γιορτάσεις βράδυ, γιατί να μην βγεις έξω; Διάλεξε ένα πολύχρωμο φόρεμα με παγιέτες σε συνδυασμό με μια μεταλλική τσάντα ώμου και γόβες με κρυσταλλικές λεπτομέρειες και σίγουρα θα ξεχωρίσεις από το πλήθος.

4. Loungewear Set

Εφόσον τελικά δεν βγεις και αποφασίσεις να χαλαρώσεις στο σπίτι διάλεξε ένα κομψό loungewear set σε ζεστά υφάσματα όπως τα πλεκτά. Προτίμησε γήινους τόνους όπως τα κρεμ ή τα καφέ για περισσότερη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Έτοιμη για τις εορταστικές σου ταινίες! 

 

Σχετικά άρθρα