7 τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με στυλ!

Τα τζιν είναι ένα από τα βασικά κομμάτια στην ντουλάπα κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από την ηλικία της. Απλά, διαχρονικά, εύκολα στο συνδυασμό τόσο στις καθημερινές εξόδους όσο και στις βραδινές. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη που σε κάθε σεζόν το τζιν βρίσκεται ανάμεσα στα επικρατέστερα trends ανανεωμένο, με νέες φόρμες, συνδυασμούς και οπτική.

Αν και σεις λοιπόν είστε λάτρεις των τζιν έχουμε για εσάς 7 νέους τρόπους για να ανανεώσετε το στιλ με το οποίο επιλέγετε να το φοράτε. Από αξεσουάρ όπως καπέλα μπέιζμπολ και τσάντες εμπνευσμένα από τη δεκαετία των ’90 έως  παλτό, μποτάκια και τζιν πουκάμισα.

Baseball Καπέλα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα καπέλα του μπέιζμπολ είναι ένα από τα πιο καυτά αξεσουάρ αυτή τη στιγμή. Είναι το τέλειο κομμάτι για να το φορέσετε με οτιδήποτε, αλλά το στυλ απογειώνεται όταν συνδυαστεί  με τζιν παντελόνι.

Τα sneakers του «Μπαμπά»

Αν και αυτά του τύπου sneakers υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες φαίνεται πως δεν έφυγαν ποτέ από τις προτιμήσεις του κοινού .

Τζιν Πουκάμισα

H εμφάνιση denim-on-denim είναι πάντα δροσερή. Για μια νέα εκδοχή του στιλ αυτού συνδυάστε ένα oversized τζιν πουκάμισο με τζιν και τα αγαπημένα σας sneakers. 

Loafers

Τα  loafers ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παπούτσια που εμφανίστηκαν για το φθινόπωρο, αλλά εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των influencers όπου συνδυάζουν το αγαπημένο τους τζιν-loafers είτε με κάλτσα είτε χωρίς. 

Μακριά Παλτό

Τα παλτό είναι κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, διαχρονικό και ταιριαστό με όλα! 

Πλεκτό Γιλέκο

Αν και κανείς δεν το πίστευε, η τάση γιλέκο πουλόβερ όσο περνάει ο καιρός κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της μόδας. Και φυσικά ο συνδυασμός του με τζιν παντελόνι αποτελεί μια από τις πιο καυτές τάσεις. 

90s Τσάντες

Η αναβίωση  τσαντών  εμπνευσμένων από τη δεκαετία των ’90s είναι αναμφισβήτητη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις πιο basic επιλογές!

https://gr.pinterest.com/pin/305400418489429483/

Σχετικά άρθρα