Το look της ημέρας: Αναδεικνύοντας την σιλουέτα και το εκλεπτυσμένο στυλ σας!

Άλλη μία μέρα που πιθανότατα οι περισσότερες από εσάς θα αναρωτιέστε τι να φορέσετε για το γραφείο, για την βόλτα σας και γενικότερα για την έξοδό σας. Θα πάψει άραγε ποτέ να απασχολεί τις γυναίκες αυτό το ερώτημα; Μάλλον όχι! Από την μία είναι ο καιρός, που έχει παγώσει αρκετά αυτές τις μέρες, φέρνοντας επιτέλους τον χειμώνα και από την άλλη η βιασύνη μας να τα κάνουμε όλα τέλεια.

Η κλασική ατάκα “Δεν έχω τι να βάλω” , “Πρέπει να πάω για ψώνια, η ντουλάπα μου είναι άδεια”, ακούγεται από όλες μας. Ωστόσο η λύση είναι πολύ απλή και όχι κοστοβόρα. Ανοίξτε τις ντουλάπες σας, κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα και σίγουρα θα ανακαλύψετε μοναδικά και αγαπημένα σας κομμάτι που είχαν παραπέσει.

Για αυτό ακριβώς και εμείς, φορώντας την καλή μας διάθεση και ψάχνοντας βαθιά μέσα στην ντουλάπα μας, σας προτείνουμε εύκολες λύσεις για το καθημερινό σας look. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητη, όντας ταυτόχρονα άνετη καιμε στυλ!

Τολμήστε το χρώμα και παραμείνετε σικ και στυλάτη!

https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=762093568214498729

Επιλέξτε ένα πιο αθλητικό και άνετο look, κατάλληλο για πρωινές και απογευματινές βόλτες.

View this post on Instagram

Για την βραδυνή σας έξοδο και γιατί όχι και για το γραφείο. Προσαρμόστε τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας ανάλογα με την ώρα.

Μία διαχρονική επιλογή για νεαρές αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

Επίσης για όλες τις ώρες της ημέρας.

Επιλέξτε εκείνο το ντύσιμο που θα αναδείξει την σιλουέτα σας και θα σας χαρίσει εκλεπτυσμένο στυλ!

Σχετικά άρθρα