Πώς να συνδυάσετε με έμπνευση και στυλ ξεχασμένα αλλά αγαπημένα κομμάτια που κάποτε δεν αποχωριζόσασταν!

Το στυλ αποτελεί έμπνευση και είναι τελείως προσωπική υπόθεση, η οποία μπορεί να αποβεί για τις περισσότερες από εμάς μεγάλο αγκάθι. Κάθε μέρα καλούμαστε να διαλέξουμε σύνολα για το γραφείο, για την δουλειά, για τον καφέ και για την βραδυνή έξοδο.

Τι γίνεται όμως όταν οι ιδέες στερεύουν και όταν δεν μπορούμε να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια. Τότε μπορεί να νιώσουμε πως το στυλ μας δεν αποπνέει πια την δική μας προσωπικότητά και πως έχει κάπως χαλάσει.

Κορίτσια τα πράγματα είναι απλά. Για να νιώσετε πως αυτό που φοράτε σας πηγαίνει αλλά και σας αντιπροσωπεύει πρέπει πρώτα εσείς οι ίδιες να αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτό! Ανοίξτε την ντουλάπα σας και ξετρυπώστε όλα τα παλία εκείνα κομμάτια που κάποτε δεν αποχωριζόσασταν, αλλά τώρα δεν ξέρετε πια τι να τα κάνετε.

Πάντα υπάρχει τρόπος να ανανεωθείτε και να ανανεώσετε μαζί και την διάθεσή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την ντουλάπα σας και να φέρετε μπροστά όλα αυτά τα ρούχα. Ένα μπλουζάκι ή ένα τζιν παντελόνι, μία φούστα ή ένα καρό σακάκι. Ό, τι και αν είναι αυτό που κάποτε είχατε σαν δεύτερο δέρμα και τώρα δεν σκέφτεστε καν πως να συνδυάσετε, είστε στο σωστό μέρος.

Σας προτείνουμε τις πιο επμνευσμένες ιδέες για τα πιο σέξι και στυλάτα look!

Δείτε τα πιο εμπνευσμένα ντυσίματα της ημέρας:

Total white: Ντυθείτε στα λευκά! Λευκό παντελόνι και πουλόβερ που ταιριάζει άψογα με λευκά αξεσουάρ.

Φορέστε και πάλι την αγαπημένη σας φλοράλ φούστα με ένα μακρύ γκρι πουλόβερ και αξεσουάρ που να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της φούστας.

Όλες έχουμε μία στενή μαύρη φούστα, η οποία φοριέται με τα πάντα. Είτε επιλέξτε ένα πουλόβερ είτε κάποιο μπλουζάκι που θα μπει μέσα από την φούστα σας, επιτρέποντάς σας να αναδείξετε την σιλουέτα σας.

Το total black look δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Η φούστα με τα animal print που αγοράσατε πριν καιρό και δεν φοράτε πια, συνδυάζετε υπέροχα με ένα χρωματιστό πουλόβερ!

Το καρό σακάκι επίσης είναι πάντα στην μόδα. Φορώντας απλά το πιο άνετο τζιν σας και ένα μαύρο ζιβάγκο, δώστε άλλο αέρα στο στυλ σας.

Τόσα διαφορετικά κομμάτια που μπορείτε να συνδυάσετε έξυπνα και δημιουργικά που όλοι θα σας ρωτάνε πότε πήγατε για ψώνια χωρίς να το καταλάβουν. Τώρα το να ντυθούμε γίνεται παιχνιδάκι, εσείς ακόμα δεν αποφασίσατε τι θα φορέσετε σήμερα;

Σχετικά άρθρα