Πώς να συνδυάσετε τα πιο εμπνευσμένα σύνολα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

Η άνοιξη σιγά σιγά δίνει την θέση της στο κρύο του χειμώνα, παρότι ο καιρός δεν έχει ζεστάνει για τα καλά. Η καλή μας όμως διάθεση ανθίζει συνεχώς και αυτό επηρεάζει και το ντύσιμό μας. Είναι λογικό λοιπόν να έχουμε όρεξη για περισσότερο χρώμα στις καθημερινές μας εμφανίσεις αλλά και να επιλέγουμε πιο ανάλαφρα ντυσίματα.

Το βασικό θέμα που μας απασχολεί πάντα είναι πως θα συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας σύνολα ώστε να είμαστε πάντα στυλάτες αλλά και να νιώθουμε όμορφες μέσα από αυτά που επιλέγουμε! Όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί δεν χρεάζεται να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ για να παραμείνετε στην μόδα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανασύρετε τα άλλοτε αγαπημένα σας κομμάτια από το βάθος της ντουλάπας και να τα αγαπήσετε ξανά!

Εμείς θα σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες για το πώς να συνδυάσετε μοναδικά κομμάτια, που σίγουρα όλες έχετε στην ντουλάπα σας , με άνεση και φινέτσα!

Δερμάτινο παντελόνι, ένα must have κάθε γυναίκας που αγαπά την μόδα. Ταιριάζει σχεδόν με όλα είτε για πρωινές είτε για απογευματινές εμφανίσεις!

Χρωματιστό παντελόνι με λευκό πουκάμισο! Η τέλεια και εύκολη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδυάστε το με καμπαρντίνα επίσης με χρώμα!

Το λέμε συνέχεια βάλτε χρώμα! Πορτοκαλί που θα σας φωτίσει, συνδυάζοντάς το με animal print αξεσουάρ!

Τι πιο comfort από το αγαπημένο σας τζιν συνδυασμένο με γήινα χρώματα. Κλασική και διαχρονική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας!

Είναι η καλύτερη εποχή για να φορέσετε τα αγαπημλενα σας σακάκια με στυλ! Τζιν και ανοιχτόχρωμα τοπάκια, συνδυάζονται υπέροχα με χρωματιστά ή εμπριμέ φουλάρια!

Σχετικά άρθρα