Πώς θα συνδυάσετε τα πιο must have σύνολα της άνοιξης που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Άνοιξη, το χρώμα μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μας και η διάθεσή μας αλλάζει. Έχουμε την ανάγκη να βγούμε περισσότερο έξω και να κάνουμε βόλτες, να δούμε φίλους αλλά και ό, τι άλλο μας ευχαριστεί, αφού τώρα ο καιρός το επιτρέπει περισσότερο. Γύρω μας όλα είναι ανθισμένα και έτσι και εμείς αναζητάμε το χρώμα όσο ποτέ άλλοτε.

Ωστόσο ο καιρός αυτήν την εποχή επηρεάζει κατά πολύ και το τι θα φορέσουμε. Είναι η εποχή που μια κάνει ζέστη ή άλλες φορές κρύο και εμείς δεν μπορούμε να επιλέξουμε πως θα ντυθούμε στις καθημερινές μας εξόδους.

Στην πραγματικότητα μπορούμε να κάνουμε τέλειους συνδυασμούς χωρίς να έχουμε στο νου μας τον καιρό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε την φαντασία σας και να εμπιστευτείτε το γούστο σας. Εμείς είμαστε όπως πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε πράξη. Έτσι διαλέξαμε τους πιο εμπνευσμένους συνδυασμούς για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει περισότερο στο στυλ σας.

Έχουμε επιλέξει κομμάτια που σίγουρα θα βρείτε στην ντουλάπα σας και μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε. Επίσης όπως θα δείτε και παρακάτω οι επιλογές που κάνουμε ταιριάζουν σε γυναίκες όλων των ηλικιών και συμβαδίζουν με όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

Πάντα στη μόδα

Το αγαπημένο μας τζιν δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Είναι η πιο εύκολη και ασφαλής επιλογή, ειδικά αν συνδυαστεί με ένα απλό T-shirt.

Η πιο εύκολη λύση για το γραφείο…και όχι μόνο

Το τζιν κυριαρχεί στις επιλογές μας, είναι διαχρονικό και αγαπημένο. Για το γραφείο συνδυάστε το με πουκάμισο και το αγαπημένο σας μπλέιζερ. Επιλέξτε τακούνια ή ακόμα και ίσιο παπούτσι και φυσικά μην ξεχάσετε τις έξτρα πινελιές, ζώνη και τσάντα φυσικά.

Οι φλοράλ επιλογές

Οι φλοράλ επιλογές είναι το must have της άνοιξης και σίγουρα δεν λείπουν από καμία ντουλάπα. Από τις πιο φρέσκιες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε θα δώσουν ακόμα πιο ανοιξιάτιοκο τόνο στην εμφάνισή σας.

Οι ρίγες είναι εδώ

Επίσης μία διαχρονική επιλογή είναι τα ριγέ μπλουζάκια. Ταιριάζουν απίστευτα με υφασμάτινα παντελόνια αλλά και τζιν και είναι ιδανικά για ένα πιο casual look!

Τα ανοιξιάτικα παλτό

Από τα πιο κομψά κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε. Αν δεν είστε σίγουρες για τον καιρό, ολοκληρώστε το στυλ σας με ένα ελαφρύ παλτό σε διάφορα σχέδια ή χρώματα δίνοντας έτσι και ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο στην εμφάνισή σας. Προτιμήστε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και αποφύγετε τα έντονα σκούρα χρώματα.

Σχετικά άρθρα