Οι πιο εμπνευσμένοι day to night συνδυασμοί για σικάτες και λαμπερές εμφανίσεις

Ο καιρός όλο και γλυκαίνει και η άνοιξη ετοιμάζεται να δώσει την σκυτάλη στο καλοκαιράκι. Όσο λοιπόν περνάνε οι μέρες και ο καιρός ζεσταίνει, τόσο περιορίζονται οι ενδυματολογικές μας επιλογές, μιας και οι πρωινές ώρες είναι συνήθως πιο ζεστές, ενώ την ώρα που ο ήλιος πέφτει, πέφτει και η θερμοκρασία.

Εδώ θα βρείτε τους πιο in ενδυματολογικούς συνδυασμούς, κατάλληλους για όλες τις ώρες της ημέρας που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και φυσικά να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο, να νιώθετε ο ευατός σας και να αισθάνεστε άνετα με αυτό που φοράτε!

Πάμε να δούμε λοιπόν ιδέες για να συνδυάσετε ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας και είναι καιρός να τα αναδείξετε, ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Νιώστε πως είστε στο νησί

Επιλέξτε λαδί μίντι παντελόνι, με άνοιγμα στο τέλος και συνδυάστε το με ριγέ πουκάμισο. Άσπρο με κόκκινο είναι ο τέλειος φετινός συνδυασμός.

Παντελόνα με σχέδια

Ποιος είπε πως το μαύρο δεν είναι για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Συνδυάστε την αγαπημένη σας παντελόνα με λευκά σχέδια και μαύρο τοπ και θα κλέψετε την παράσταση εγγυημένα.

Κλασική επιλογή

Η κλασική αλλά πάντα στη μόδα επιλογή είναι το μπλε τζιν σας με άσπρο τοπ και εκρού μπλέιζερ. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις!

Το αθλητικό στυλ

Επιλέγοντας ένα πιο χαλαρό και αθλητικό στυλ για να είστε άνετες ειδικά τις μέρες που το σπίτι σας βλέπει λιγότερο, φορέστε το εκρού σας παντελόνι, με γαλάζιο ριγέ πουκάμισο και τα sneackers που δεν αποχωρίζεστε.

Μια πιο σικ επιλογή

Υφασμάτινο παντελόνι με αμάνικο πλεκτό είναι η τέλεια επιλογή για την εποχή. Συνδυάστε τα χρώματα που αγαπάτε αν και εμείς προτείνουμε τις αποχρώσεις του μπεζ!

Οποιαδήποτε εμφάνιση και να επιλέξετε, προσπαθήστε να την προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ και στις δικές σας προτιμήσεις, γιατί όπως λέμε πάντα εσείς πρέπει να φοράτε το ρούχο και όχι το ρούχο εσάς. Εxtra tip: Να έχετε μαζί σας κάποιο πανωφόρι, όπως μία καμπαρντίνα ή ένα ελαφρύ μπλέιζερ ή ακόμα και μια ζακέτα, που θα σας κρατήσουν ζεστές από τις μεταπτώσεις της θερμοκρασίας μέσα στην ημέρα!

Σχετικά άρθρα