Τι να φορέσετε στα βραδινά καλέσματα του καλοκαιριού: Διαλέξτε το φόρεμα που ταιριάζει καλύτερα στην σιλουέτα σας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων, των εκδηλώσεων και των εξόδων γενικότερα, αυτό είναι γνωστό! Είτε πρόκειται για κάποιο coctail party που προηγείται της ημέρας του γάμου είτε για κάποιο πάρτυ γενεθλίων ή ακόμα και για την ίδια την ημέρα του γάμου, ως καλεσμένη καλείστε να επιλέξετε κάποιο επίσημο ένδυμα, συνήθως φόρεμα για να παρεβρεθείτε! Η επιλογή πολλές φορές είναι δύσκολη και χρονοβόρα και αν δεν είστε καλά προετοιμασμένες ίσως σας κοστίσει και κάτι παραπάνω!

Εμείς σας βγάζουμε από αυτον τον κόπο και σας προτείνουμε τα πιο εμπνευσμένα στυλ που μπορείτε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε, πάντα ανάλογα με το στυλ σας, για τα βραδινά καλέσματα του καλοκαιριού!

Styl tips: Επιλέξτε το φόρεμα ή το ρούχο που σας κολακέυει περισσότερο και δώστε προσοχή στην τοποθεσία που θα γίνει το πάρτυ ή η δεξίωση που είστε καλεσμένη! Για παράδειγμα, αν έχετε κάποιο γάμο σε νησί επιλέξτε κάτι πιο αέρινο και απλό και αποφύγετε τα βαριά υφάσματα. Άλλωστε, η ζέστη του καλοκαιριού δεν είναι ιδανική για πολλά ρούχα!

Δείτε τις δικές μας καλοκαιρινές προτάσεις και δημιουργήστε με έμπνευση το δικό σας μοναδικό στυλ! Μην ξεχνάτε τα κοσμήματα αλλά και τα παπούτσια που θα επιλέξετε κάθε φορά!

Κλασικό σατέν

Το κλασικό, αλλά πάντα εντυπωσιακλό σατέν φόρεμα που αγκαλιάζει την σιλουέτα σας και αναδεινύει τις καμπύλες σας. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα και να το συνδυάσετε με διαφανές πέδιλο, που είναι η τελευταία τάση της μόδας!

Ασύμετρο για αρχαιοελληνικό στυλ

Το αρχαιοελληνικό στυλ είναι από τα πιο κομψά ντυσίματα που μπορείτε να επιλέξετε. Σε κοντό αλλά και σε μακρύ κολακεύει κάθε σωματότυπο. Ιδανικό χτένισμα για τέτοια φορέματα είναι ο κότσος για να διακρίνετε το σχέδιο του φορέματος. Συνδυάστε με μακριά σκουλαρίκια και πέδιλα με τακούνι!

Στενή γραμμή για ακαταμάχητη γοητεία

Ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να φορέσουν κάτι που θα αγκαλιάζει το σώμα τους και θα αναδεικνύει την μέση και τα καλλίγραμα πόδια τους. Το ντεκολτέ θα δώσει μεγαλύτερη αίγλη στην εμφάνισή σας, την οποία μπορείτε να τελειοποιήσετε με χρυσά ή ασημένια πέδιλα και αντίστοιχα αξεσουάρ.

Εντυπωσιακή φούστα με τοπ

Το φόρεμα μπορεί να είναι από τις πιο συνήθεις και εύκολες επιλογές, ωστόσο μία ακόμα ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε μίντι φούστα με χρώμα και άνοιγμα μπροστά ή σκίσιμο στο πλάι, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με λευκό σατέν τοπ. Θα ταίριαζε πολύ να βρείτε κάποιο τοπ που να έχει λεπτομέρειες στο χρώμα της φούστας (συνήθως μπορείτε να τα βρείτε σαν συνολάκι). Σαν εναλλακτική λύση επιλέξτε κάποιο έντονο κόσμημα στα χρώματα της φούστας!

Σατέν ολόσωμη φόρμα

Η επιτομή της κομψότητας είναι να επιλέξετε ολόσωμη αμάνικη φόρμα σε έντονο χρώμα και κάποιο αρκετά έντονο κόσμημα για το λαιμό. Η εμφάνισή σας είναι τόσο εντυπωσιακή που δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να σας ρωτάνε όλοι από που αγοράσατε το συγκεκριμένο συνολάκι. Μια αέρινη επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας!

Μακρύ με ντεκολτέ

Ντυθείτε όπως τα μοντέλα στις διάσημες πασαρέλες του κόσμου απλά και χωρίς να κάνετε μεγάλα έξοδα. Ιδανική επιλογή για νησί, ένα ριχτό και αεράτο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και με φλατ πέδιλα. Δλωστε έμφαση στα κοσμήματα που θα επιλέξετε και διαλέξτε τσαντάκι σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα, όπως το φούξια ή το πράσινο!

Σχετικά άρθρα