Το must have style μετά την επιστροφή από τις διακοπές για date to night εμφανίσεις

Καθώς οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού αρχίζουν να φθίνουν και βρισκόμαστε να χαλαρώνουμε και πάλι στους ρυθμούς της δουλειάς και της καθημερινότητας, δεν υπάρχει λόγος να αποχαιρετήσουμε το ζωντανό πνεύμα της σεζόν. Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου δεν σημαίνει ότι πρέπει να μαζέψουμε την αίσθηση του στυλ μαζί με τα ρούχα παραλίας μας. Αντίθετα, είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσουμε τις ευέλικτες επιλογές μόδας που μεταβαίνουν απρόσκοπτα από το γραφείο σε χαλαρές εξόδους, επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε την ζωντάνια του καλοκαιριού.

Εργασία Elegance

Η επιστροφή στο γραφείο μετά τις ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού δεν σημαίνει ότι θυσιάζεις το στυλ για χάρη του επαγγελματισμού. Η ενσωμάτωση ελαφριών, δροσερών υφασμάτων στα σύνολα ρούχων εργασίας σας μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση καλοκαιριού χωρίς να διακυβεύεται η λουστραρισμένη εμφάνισή σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε fluy midi φορέματα ή προσαρμοσμένα φαρδιά παντελόνια σε συνδυασμό με ζωηρές μπλούζες. Αυτά τα κομμάτια όχι μόνο αποπνέουν κομψότητα, αλλά προσφέρουν και άνεση τα πιο ζεστά απογεύματα.

Casual Comfort

Ενώ η εποχή μπορεί να αλλάζει, η επιθυμία για άνεση και στυλ παραμένει σταθερή. Για τις casual εξόδους σας, επιλέξτε outfits που ενσωματώνουν αβίαστα το πνεύμα του καλοκαιριού ενώ καλύπτουν τις ευθύνες της καθημερινότητας. Τα μάξι φορέματα σε floral prints ή παστέλ αποχρώσεις αλλά και οι πιο casual επιλογές με φούστα είναι ιδανικά για χαλαρές βόλτες ή ραντεβού για brunch. Αυτά τα σύνολα προσφέρουν μια δροσερή και χαλαρή αίσθηση, ιδανικά για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Must have καλοκαιρινό σύνολο

Απί τις πιο κομψές εμφανίσεις που μπορείτε να επιλέξετε για πρωινές αλλά και βραδυνές εμφανίσεις, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο παπούτσι!

Δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Μα φυσικά, ο λόγος για το all time classic λευκό φόρεμα. Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας και στο μοναδικό προσωπικό σας στυλ!

Σχετικά άρθρα