Ξεχάστε τα skinny jeans! Οι νέες τάσεις της μόδας θέλουν το τζιν σας να είναι άνετο και φαρδύ – Δείτε τις πιο top επιλογές και αντιγράψτε το look για να είστε in fashion!

Κι όμως, καλά ακούσατε, τα ασφυκτικά στενά τζιν αποτελούν παρελθόν! Οι νέες τάσεις επιστρέφουν στα 90’s και θέλουν το τζιν σας να είναι κλασικό, πετροπλυμένο, φαρδύ και άνετο. Βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας τζιν μέσα από τις top επιλογές του φθινοπώρου.

1. Forever Jean

Το κλασικό τζιν, σε ίσια γραμμή είναι το πιο ευκολοφόρετο παντελόνι. Προσθέστε τακούνια και το κατάλληλο πουκάμισο ή τοπ και αν πηγαίνετε στη δουλειά συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας loafers.

2. Low rise jean

Τα άνετα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι ένα must have για κάθε γκαρνταρόμπα. Εάν φοβάστε να το τολμήσετε γιατί πιστεύετε ότι “ξεγυμνώνει” την κοιλιά σας, δοκιμάστε το στο ύψος ακριβώς που είναι ο αφαλός σας.

3. Wide leg jean

To grunge επιστρέφει δυναμικά φέτος και όλα δείχνουν ότι τα φαρδιά τζιν ήρθαν για να μείνουν. Συνδυάστε το με γόβες, μπαλαρίνες ή μποτάκια για πιο casual παιχνιδιάρικη διάθεση.

4. Denim Shirt

Το τζιν πουκάμισο δεν θα μπορούσε να λείπει από την 90″s τάση της εποχής. Μπορείς να πετύχεις ένα total denim look ή να το συνδυάσεις με υφασμάτινο παντελόνι ή φούστα.

5. Denim Skirt

Το comeback των 90’s ολοκληρώνεται με την τζιν φούστα, σε όλα τα μήκη. Μπορείς να επιλέξεις σε μακριά με σκίσιμο, φορώντας opaque καλσόν, μέχρι το γόνατο ή μίνι με τις αγαπημένες σου μπότες.

Σχετικά άρθρα