Αυτές είναι οι μπότες που θα αποκτήσετε τον φετινό χειμώνα – Δείτε τις τελευταίες τάσεις που θέλουν ένα ηχηρό come back των 90’s και επιλέξτε το επόμενο ζευγάρι σας

Μπορεί οι θερμοκρασίες να θυμίζουν ακόμη άνοιξη, όμως ο χειμώνας είναι προ των πυλών και η Black Friday που έρχεται αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι μπότες είναι ένα must-have fashion statement του χειμώνα. Φέτος οι σχεδιαστές ξεπέρασαν τον εαυτό τους κι εμείς ψάξαμε τις τελευταίες τάσεις για να επιλέξετε τις πιο fashion μπότες που θα σας συντροφεύσουν στις κρύες μέρες του χειμώνα.

Slowchy boots:

Το απόλυτο trend του φθινοπώρου είναι οι slowchy boots. Με αναφορές στα 90’s οι μπότες που όλες αγαπήσαμε κάνουν το πιο θορυβώδες come back. Κολακεύουν κάθε πόδι και όλους τους σωματότυπους ενώ μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά με τα πάντα.

Flat και combat μπότες:

Για τις πιο casual εμφανίσεις σας, οι φλατ και combat μπότες μπορούν να σας χαρίσουν στυλ και άνεση. Συνδυάζονται εύκολα με φούστες σε όλα τα μήκη ενώ μπορείτε να προσθέσετε από μέσα ψηλές κάλτσες για να ολοκληρώσετε το look.

Μπότες με χαμηλό λεπτό τακούνι:

Κλασικές και ευκολοφόρετες, μπορούν να συνδυαστούν άνετα με φούστα μίνι, μέχρι το γόνατο και το ύψος του τακουνιού τις καθιστά άνετες από το πρωί έως το βράδυ.

Μπότες με ψηλό τακούνι στιλέτο:

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη διαχρονική γοητεία που εκπέμπουν οι μπότες με τακούνι στιλέτο. Είναι ένα must-have για κάθε μοντέρνα γυναίκα που θέλει να προβάλει τη θηλυκότητά της. Συνδυάστε τις με ένα κοντό φόρεμα ή με τη δερμάτινη φούστα σας.

Cowboy boots:

Ένα μοναδικό statement για τη φετινή σεζόν είναι οι cowboy boots. Είναι κομψές και συνδυάζονται άνετα με φούστες και το τζιν παντελόνι σας.

Μπότες και μποτάκια με τακούνι πλατφόρμα:

Άνετες και πολύ εύκολες στο περπάτημα, οι μπότες με τακούνι πλατφόρμα μπορούν να σου δώσουν το κατάλληλο ύψος χωρίς να τραυματίσουν τα πόδια σου.

Μπότες denim

Μπότες για γυναίκες με προσωπικότητα. Οι denim μπότες φοριούνται με total denim look ή σαν μια trendy πινελιά που θα αναδείξει το ντύσιμό σας.

Γυριστή μπότα:

Ένα ακόμη fachion trend που επιστρέφει δυναμικά είναι η γυριστή μπότα. Λεπταίνουν το πόδι και ταιριάζουν υπέροχα με το μίνι σας.

Ο φετινός χειμώνας έχει επιλογές για όλα τα γούστα. Είτε προτιμάτε τα διαχρονικά κλασικά είτε τολμάτε τις τελευταίες τάσεις, υπάρχει μια μπότα εκεί έξω για εσάς. Αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ με το τέλειο ζευγάρι μπότες για τη χειμερινή σεζόν!

Σχετικά άρθρα