Η υπέρκομψη Kate Middleton ντύθηκε στα κόκκινα και έκλεψε τις εντυπώσεις – Αντιγράψτε τις φλογερές κόκκινες στυλιστικές της επιλογές

Η Κέιτ Μίντλετον μας έχει συνηθίσει σε κομψές επιλογές αλλά το κόκκινο παλτό των 3.000 λιρών από την Κάθριν Γουόκερ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας ότι ο ρόλος της πριγκίπισσας της πάει πολύ!

Συνοδεύοντας τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα στη συνάντηση με τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας, η Kate κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με το κόκκινο παλτό με έναν μεγάλο φιόγκο που συνδυάστηκε υπέροχα με τον κομψό κότσο της και το λαμπερό smokey eye μακιγιάζ, σε γήινους τόνους.

Το υπέροχο look της επέλεξε να το συμπληρώσει με παπούτσια του οίκου Gianvito Rossi και ένα ασορτί καπέλο από την Jane Taylor, κι έτσι η Kate απέτισε ένα διακριτικό φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα, η οποία ήταν επίσης λάτρης του colour-blocking. 

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate επιλέγει το πιο hot χρώμα του χειμώνα, το κόκκινο. Στο παρελθόν έχει δείξει ότι η στυλιστική επιλογή του κόκκινου μόνο τυχαία δεν είναι για την Βρετανή πριγκίπισσα.

Σχετικά άρθρα