Αρχική / Διάφορα (old articles) / Όταν το photoshop κάνει τραγικά σφάλματα!
Όταν το photoshop κάνει τραγικά σφάλματα! thumbnail
Οι φωτογράφοι συχνά χρησιμοποιούν την "τέχνη" του photoshop για να βελτιώσουν το αποτέλεσμα της λήψης, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό που καταφέρνουν είναι κάνουν τα πράγματα χειρότερα... πολύ χειρότερα! Δείτε παρακάτω μερικά πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα του τι μπορεί να πάει στραβά σε μία διαδικασία photoshop!  Ένα πόδι λιγότερο! Ένα χέρι μόνο του! Σαν να λείπει λίγο...κεφάλι! Το υπόλοιπο περιοδικό; Εδώ βλέπουμε να λείπει μία ρόδα από το ποδήλατο Η Beyonce και το τρίτο χέρι της! Να και  ένα αυτοκίνητο που αν και σταματημένο...κινείται! Και ένα πόδι μόνο του πίσω από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας.

Όταν το photoshop κάνει τραγικά σφάλματα!

Οι φωτογράφοι συχνά χρησιμοποιούν την “τέχνη” του photoshop για να βελτιώσουν το αποτέλεσμα της λήψης, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό που καταφέρνουν είναι κάνουν τα πράγματα χειρότερα… πολύ χειρότερα! Δείτε παρακάτω μερικά πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα του τι μπορεί να πάει στραβά σε μία διαδικασία photoshop!

 Ένα πόδι λιγότερο!

 

Ένα χέρι μόνο του!

 

Σαν να λείπει λίγο…κεφάλι!

 

Το υπόλοιπο περιοδικό;

Εδώ βλέπουμε να λείπει μία ρόδα από το ποδήλατο

 

Η Beyonce και το τρίτο χέρι της!

 

 

Να και  ένα αυτοκίνητο που αν και σταματημένο…κινείται!

 

 

Και ένα πόδι μόνο του πίσω από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X