Ντόστανιτς: Να βρούμε δύναμη να συνεχίσουμε

Η Βέροια ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές στο δεύτερο τις στέρησαν κάτι καλό από το ματς με τον Ολυμπιακό
Η Βέροια στάθηκε άτυχη στο ματς με τον Ολυμπιακό κυρίως όταν έκανε τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, όπως τόνισε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως η ομάδα είχε συμφωνήσει με δύο παίκτες, αλλά οι μεταγραφές χάλασαν την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράτκο Ντόστανιτς:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε ρυθμό και ευκαιρίες για γκολ, τις οποίος όμως δεν αξιοποιήσαμε. Στο δεύτερο σταθήκαμε άτυχοι καθώς κάναμε νωρίς δύο αναγκαστικές αλλαγές, και δημιουργήθηκε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς είχαμε ήδη αρκετές απουσίες.

Γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο να αντιδράσεις αν δεχθείς γκολ από τον Ολυμπιακό. Το σκορ είναι βαρύ για εμάς αλλά θα πρέπει να βρούμε την δύναμη για να συνεχίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Σε ερώτηση για την διαιτησία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ για το αν θα γίνει κάποια ακόμα μεταγραφή απάντησε ότι η Βέροια είχε συμφωνήσει με δυο παίκτες πριν από μερικές μέρες αλλά οι μεταγραφές χάλασαν την τελευταία στιγμή.

Σχετικά άρθρα