feggari-selini

H Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άντρα, αποκαλύπτει τον συναισθηματικό του κόσμο. Μάθε αν ταιριάζετε!

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άντρα η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει τον βαθύτερο συναισθηματικό του κόσμο. Και μπορεί, αν τον έχεις ερωτευτεί, το πάθος να σε κάνει να τον βλέπεις τέλειο, ρίξε όμως μια ματιά και στην αθέατη πλευρά… του φεγγαριού. Ξέροντας πώς επιδρά η Σελήνη στην προσωπικότητά του, θα αντιμετωπίσεις καλύτερα την κοινή σας ζωή, ανάλογα και με το δικό σου ζώδιο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


Βλέπεις τον άντρα με Σελήνη στον Κριό και τον κόβεις για ήσυχο τύπο; Λάθος. Πίσω από το αθώο ύφος του κρύβεται ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί και δεν θέλει πολύ να μεταμορφώνεται από Τζέκιλ σε Χάιντ. Το να είσαι μαζί του δεν είναι «ευκολάκι». Στην καθημερινότητα γίνεται πολύ απαιτητικός, αλλά σε αποζημιώνει με τη φλόγα του στο κρεβάτι.


 • Αν εσύ είσαι ΚριόςΔίδυμοςΤοξότης ή Υδροχόος, φρόντισε να μην τον χάσεις. Είναι το τέλειο ταίρι για σένα. Μπορείς να βασίζεσαι πάνω του στα δύσκολα.

 • Αν είσαι ΤαύροςΛέωνΖυγός ή Σκορπιός, όταν τον πιάνουν οι ανάποδές του, απλώς βγες και πήγαινε μια βόλτα. Μετά θα σε υποδεχτεί με χάδια.

 • Αν είσαι ΚαρκίνοςΠαρθένοςΑιγόκερως ή Ιχθύς, βρες το συντομότερο μια δικαιολογία και βάλ’ το στα πόδια, όσο είναι καιρός!


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Με τον άντρα που έχει Σελήνη στον Ταύρο μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Είναι πιστός και τρυφερός. Και καλοπερασάκιας, με την καλή έννοια. Αργεί να φανερώσει τα αισθήματά του, δυστυχώς όμως και τα ελαττώματά του, τα οποία δύσκολα ξεριζώνονται. Ποια είναι αυτά; Η ξεροκεφαλιά, ο φόβος για το απρόοπτο και η κτητικότητά του.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΚαρκίνοςΠαρθένος ή Αιγόκερως, μην του κρύβεις τη ζήλια σου. Η μακροημέρευση της σχέσης έτσι είναι εγγυημένη!

 • Αν είσαι ΚριόςΖυγόςΣκορπιός ή Ιχθύς, κάνε ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα με τα κλασικά: γεύματα στο φως των κεριών και ερωτικά σκηνικά μπροστά στο τζάκι.

 • Αν είσαι ΔίδυμοςΛέωνΤοξότης ή Υδροχόος, πρότεινέ του ένα Σαββατοκύριακο με ράφτινγκ στον Άραχθο. Αν πει ναι, πέρασε τις εξετάσεις.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ


Ο άντρας με Σελήνη στους Διδύμους είναι συμπαθητικό τυπάκι, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό φτάνει για να αντισταθμίσει τη μυθομανία και την ευθυνοφοβία του. Αναστατώνεται αν η σχέση παραγίνει στενή, γι’ αυτό προσπάθησε να μην προχωράς τα πράγματα σε βάθος και μη δραματοποιείς ούτε τα πάθη ούτε τα προβλήματα. Μην του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη και, αν δεν θες να τον χάσεις, μην τον καταπιέζεις.


 • Αν εσύ είσαι ΚριόςΔίδυμοςΤοξότης ή Υδροχόος, κράτα ζωντανό το σασπένς, κρύψου, κάνε τον να σε κυνηγά και προέκτεινε όσο πάει το ερωτικό παιχνίδι.

 • Αν είσαι ΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένος ή Ζυγός, προετοιμάσου να συζητιούνται τα πάντα μέχρι τελικής πτώσεως.

 • Αν είσαι ΤαύροςΣκορπιόςΑιγόκερως ή Ιχθύς, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και ξέρε ότι στα ζόρικα θα είσαι μόνη σου.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Ο άντρας με Σελήνη στον Καρκίνο κρύβει τα συναισθήματά του, οχυρώνεται πίσω από τη σιωπή και αλλάζει διαθέσεις από στιγμή σε στιγμή. Μπορεί στις τρυφερότητες να είναι ασυναγώνιστος, αλλά ζει κολλημένος στο παρελθόν και η αντιμετώπιση της τωρινής πραγματικότητας του φέρνει κατάθλιψη. Αν θες έναν άντρα για να χτίσεις ένα μέλλον, κοιτάς σε λάθος μέρος.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΚαρκίνοςΣκορπιός ή Ιχθύς, μπορείς να παίξεις τον ρόλο της τέλειας συντρόφου για αυτόν τον τύπο. Να είσαι γλυκιά, αλλά μην τον παραχαϊδεύεις.

 • Αν είσαι ΛέωνΠαρθένοςΖυγός ή Τοξότης, μπορεί να απολαμβάνεις άφθονη τρυφερότητα, αλλά θα πρέπει να κρατάς εσύ τα ηνία της σχέσης.

 • Αν είσαι ΚριόςΔίδυμοςΑιγόκερως ή Υδροχόος, η προσκόλλησή του σε κάνει να βγάζεις… φλύκταινες. Κάνε σαφές ότι θες να έχεις και την ανεξαρτησία σου.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ


Ο άντρας με Σελήνη στον Λέοντα είναι ο κυριαρχικός χαρακτήρας, που θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του και στη σχέση. Η γοητευτική γενναιοδωρία του, συναισθηματική και υλική, μπορεί να σε εμποδίσει να δεις καθαρά τα ελαττώματα που έχει, όπως η αλαζονεία, η αυταρχικότητα, και η επιδειξιμανία που φτάνει ακόμα και στους θεατρινισμούς.


 • Αν εσύ είσαι ΚαρκίνοςΖυγόςΤοξότης ή Ιχθύς, άσε εκείνον να κάνει παιχνίδι. Έτσι θα έχεις την ησυχία σου.

 • Αν είσαι ΚριόςΔίδυμοςΛέων ή Παρθένος, βρες ένα κοινό έδαφος κατανόησης και απόφυγε να τον αντιμετωπίζεις ανταγωνιστικά.

 • Αν είσαι ΤαύροςΣκορπιόςΑιγόκερως ή Υδροχόος, κανένας από τους δυο σας δεν θα υποχωρεί. Ή θα πίνεις χαμομήλια ή θα μαζέψεις τα μπαγκάζια σου.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ


Ο άντρας με Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδιαίτερα τακτικός, δεν μετατρέπει το μπάνιο σε λιμνοθάλασσα, δεν σπέρνει τα πράγματά του παντού μέσα στο σπίτι, αλλά δεν το ’χει και σε πολύ να κοιμάται παρέα με το αγαπημένο του λυκόσκυλο. Όσο κι αν σ’ αγαπά, στις ιδιαίτερες στιγμές σας θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις, για να ξεπερνά τις αναστολές του.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΠαρθένοςΣκορπιός ή Αιγόκερως, επιστράτευσε το χιούμορ σου για να αντιμετωπίσεις τις εμμονές του.

 • Αν είσαι ΚαρκίνοςΛέωνΖυγός ή Υδροχόος, συμπεριφέρσου διακριτικά, αλλά όχι τόσο ώστε να μην γίνεται αισθητή η παρουσία σου.

 • Αν είσαι ΚριόςΔίδυμοςΤοξότης ή Ιχθύς, ακόνισε τη γλώσσα σου απέναντι στις… μπηχτές του, διαφορετικά πάρε δρόμο.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ


Ο άντρας με Σελήνη στον Ζυγό είναι ευγενικός, ισορροπημένος, αλλά επίσης νάρκισσος και αναποφάσιστος. Ψάχνει διαρκώς για επιβεβαίωση, προσπαθεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ενώ συχνά σε κάνει να αμφιβάλλεις κατά πόσον σου είναι πιστός. Όταν νιώθει ότι τον έχεις παραμελήσει, αποσύρεται από το παιχνίδι εντελώς απροειδοποίητα και… τρέχα-γύρευέ τον.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΛέωνΖυγός ή Τοξότης, έχεις πετύχει διάνα, γιατί μαζί του θα γνωρίσεις τον αληθινό έρωτα.

 • Αν είσαι ΔίδυμοςΚαρκίνοςΥδροχόος ή Ιχθύς, κράτα τις αποστάσεις του και άσε του κι εκείνου ζωτικό χώρο.

 • Αν είσαι ΚριόςΠαρθένοςΣκορπιός ή Αιγόκερως, θα υπάρξουν πολλές κόντρες ανάμεσά σας. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπιστούν οι διαφορές, τόσο το καλύτερο.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ


Ο άντρας με Σελήνη στον Σκορπιό σε διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο, καταλαβαίνει τα μυστικά σου αλλά και ταυτόχρονα δεν σου αποκαλύπτει ποτέ τα δικά του. Βάζει κάθε σου σφάλμα κάτω από τον μεγεθυντικό φακό και η κριτική του τσακίζει κόκαλα. Η ζήλια του τροφοδοτείται από μια ασύλληπτη φαντασία που δημιουργεί ατέλειωτα δράματα.


 • Αν είσαι ΚαρκίνοςΠαρθένοςΣκορπιός ή Αιγόκερως, ποντάρισε στην επικοινωνία και θα τον δεις να ανοίγεται.

 • Αν είσαι ΚριόςΤαύροςΖυγός ή Ιχθύς, μπορείς μαζί του να έχεις μια καλή ερωτική ζωή, κλείνοντας τα μάτια στα ελαττώματά του.

 • Αν είσαι ΔίδυμοςΛέωνΤοξότης ή Υδροχόος, θα υπάρχει ανάμεσά σας πολύ πάθος αλλά και εμμονές. Αν δεν το αντέχεις, απομακρύνσου.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ


Η γενναιοδωρία, η ευθυμία και η ειλικρίνειά του άντρα με Σελήνη στον Τοξότη περισσεύουν. Είναι αυθόρμητος και αυθεντικός, όμως εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να γίνει επιθετικός και επικριτικός. Βάζει συχνά το κέφι του πάνω από τις υποχρεώσεις που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μοιράζεστε και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός στον έρωτα.


 • Αν εσύ είσαι ΚριόςΛέωνΤοξότης ή Υδροχόος, αυτό που χρειάζεται για να σε λατρέψει είναι να ζεις τα πάθη σου έξω από την πεπατημένη.

 • Αν είσαι ΔίδυμοςΖυγόςΣκορπιός ή Ιχθύς, μπορείτε να περνάτε υπέροχα μαζί, με κόσμο ή ταξιδεύοντας. Φτάνει να μη μένετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι.

 • Αν είσαι ΤαύροςΚαρκίνοςΠαρθένος ή Αιγόκερως, για να τον έχεις όπως θέλεις θα πρέπει να τον αλυσοδέσεις. Είναι όμως αυτό το ιδανικό σου για τη σχέση;


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ


Ο άντρας με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αδιάλλακτος και άκαμπτος σε ό,τι αφορά εσένα αλλά και τον εαυτό του, δεν δέχεται αποκλίσεις από τους κανόνες (του) και δεν του αρέσουν οι υπερβολικές συναισθηματικές εξάρσεις. Θέλει να ελέγχει τα πάντα, παριστάνει τον σκληρό, αλλά από μέσα του κρύβει ένα σωρό φόβους και αβεβαιότητες.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΠαρθένοςΣκορπιός ή Αιγόκερως, η προϋπόθεση για να υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας είναι η ηρεμία και η σταθερότητα.

 • Αν είσαι ΛέωνΖυγόςΥδροχόος ή Ιχθύς, θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να ανακαλύψεις τα κουμπιά του. (Υπάρχουν!).

 • Αν είσαι ΚριόςΔίδυμοςΚαρκίνος ή Τοξότης, η κινητικότητά σου έρχεται σε κόντρα με τη στατικότητά του. Για να μην πλήξεις, θα πρέπει να έχεις διάφορα χόμπι.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Ο άντρας με Σελήνη στον Υδροχόο είναι ένας τύπος αποφασιστικός, που βαδίζει στον δρόμο του χωρίς παρεκκλίσεις. Αν κάτι δεν τον πείθει, απλώς το αφήνει κατά μέρος. Μαζί του αποκλείεται να πλήξεις, γιατί είναι πραγματικά απρόβλεπτος. Μπορεί να σε πηγαίνει στον παράδεισο ή στην κόλαση, πάντως να πατάς στη γη αποκλείεται.


 • Αν εσύ είσαι ΚριόςΔίδυμοςΤοξότης ή Υδροχόος, η αγάπη σας είναι ειδυλλιακή, με την προϋπόθεση πως δεν θα χρειαστεί να κάνεις… αναγκαστική προσγείωση.

 • Αν είσαι ΠαρθένοςΖυγόςΑιγόκερως ή Ιχθύς, η σπιρτόζα ζωντάνια σου και η καλή καρδιά σου σε κάνουν αξιολάτρευτη στα μάτια του.

 • Αν είσαι ΤαύροςΚαρκίνοςΛέων ή Σκορπιός, θα πρέπει να ζεις μέρα με τη μέρα, θεωρώντας πιθανό μια ωραία πρωία να σου φύγει ξαφνικά για… την Παταγονία.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ


Ο άντρας με Σελήνη στους Ιχθείς είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και αλτρουιστής, αλλά και υπερβολικά συναισθηματικός, ενώ χάνει συχνά την επαφή με την πραγματικότητα. Του αρέσει να παριστάνει τον ήρωα, όμως δεν του κακοπέφτει και ο ρόλος του θύματος. Αν του… τη λες, έχει την ικανότητα να βγαίνει από πάνω, δημιουργώντας σου ενοχές.


 • Αν εσύ είσαι ΤαύροςΚαρκίνοςΣκορπιός ή Ιχθύς, μπορείς να καταδυθείς στην ρομαντική θάλασσα του συναισθηματισμού του, αλλά προσοχή στους υφάλους!

 • Αν είσαι ΖυγόςΤοξότηςΑιγόκερως ή Υδροχόος, ψάξε βαθιά μέσα του και βοήθησέ τον να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα χαρίσματά του.

 • Αν είσαι ΚριόςΔίδυμοςΛέων ή Παρθένος, καλά θα κάνεις να παίρνεις βαθιές ανάσες, γιατί μαζί του βουτάς σε πολύ βαθιά νερά και μπορεί να… σκάσεις.

 

Πηγή: myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X