Τεννές, Παντελίδης, Αναστόπουλος για τον πάγκο της Λιβαδειάς

Στο κυνήγι της διαδοχής του Νίκου Καραγεωργίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού βρίσκονται οι Μπάμπης Τεννές, Σάββας Παντελίδης και Νίκος Αναστόπουλος, με έναν εξ αυτών να κλείνει μέσα στο επόμενο 24ωρο.Ο Γιάννης Κομπότης ξεκίνησε άμεσα τις επαφές μετά το διαζύγιο με τον Καβαλιώτη τεχνικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι τρεις επικρατέστεροι για να αναλάβουν τον Λεβαδειακό να είναι οι Μπάμπης Τεννές, Σάββας Παντελίδης και Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο πρώτος ήταν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Λεβαδειακού με την Καλλονή, διαμορφώνοντας άποψη για το υλικό και την εικόνα της ομάδας της Βοιωτίας.

Ο Αναστόπουλος ήταν στους υποψηφίους και όταν είχε φύγει ο Λεμονής από την Λιβαδειά, αλλά τότε ο Κομπότης επέλεξε τον Καραγεωργίου, ενώ ο Παντελίδης είναι πάντα μια καλή λύση.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο 24ωρο, αφού οι υποχρεώσεις του Λεβαδειακού τρέχουν με την ομάδα της Βοιωτίας να καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.

Σχετικά άρθρα