Σα Πίντο: Φαβορί ο ΠΑΟ, αλλά θα προσπαθήσουμε

Ο Ρικαρντο Σα Πίντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι κουρασμένη, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με τον Παναθηναίκό.
Ικανοποιημένος με την πρόκριση του ΟΦΗ στα ημιτελικά εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός των άλλων στάθηκε και στον αντίπαλό του, τον Πανιώνιο, στον οποίο αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι με ένταση, ανταγωνιστικό. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με την καρδιά τους. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά με ποιότητα, έκανε τα πάντα για να νικήσει και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνά μας. Έχουν ποιοτικούς νεαρούς παίκτες, γρήγορους που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά αν τους δώσεις χώρο. Στα παιχνίδια κυπέλλου ξέρουμε ότι όταν χάνεις στο πρώτο κάνεις τα πάντα για να νικήσεις μετά.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες να βγούμε μπροστά, αλλά είχαμε μία πολύ καλή στιγμή να σκοράρουμε με το δοκάρι. Στο δεύτερο δοκάρι ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά πιστεύοντας πως μπορούσε να ανατρέψει το σκορ. Ο Πανιώνιος δοκίμασε με πολλούς τρόπους να μας δημιουργήσει προβλήματα, εμείς είχαμε παθητικό ρόλο, αλλά αρχίσαμε από την άλλη να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση.

Περάσαμε το πρώτο 15λεπτο, όταν δεχτήκαμε πολύ πίεση, και μετά σκοράραμε και το κάναμε πολύ πιο δύσκολο στον αντίπαλο. Ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε εδώ για να μην πιεστούμε πολύ. Ο Πανιώνιος συνέχισε να παίζει καλά. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες και την ομάδα του Πανιωνίου. Παίξαμε πιο κλειστά στη συνέχεια και προσπαθήσαμε να μπλοκάρουμε τους ακραίους παίκτες τους. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει κι έτσι άνοιξαν οι χώροι και κάναμε το 1-2. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε τον τελευταίο καιρό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πίστεψαν ότι μπορούν να πάνε στα ημιτελικά και πως μπορούν να κερδίσουν. Θέλω να συγχαρώ τόσο τους παίκτες του Πανιωνίου όσο και τον προπονητή του".

Ντέρμπι τη Δευτέρα με τον Εργοτέλη. Πώς το βλέπετε;

"Θα ήθελα να έχουμε 4-5 μέρες να ξεκουραστούμε γιατί η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Όπως ο Πανιώνιος έτσι κι εμείς είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό φαίνεται και στον τρόπο ανάπτυξής μας. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε. Θέλω να δώσω βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών γιατί η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή".

Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός;

"Φυσικά και ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος. Έχουν πολλές λύσεις και διαφορετικούς στόχους. Είναι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως πάντα".

Σχετικά άρθρα