Ντουντού: Σημαντικό το βραβείο για τη φήμη της ομάδας

Ο Ντουντού παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Τάλως Plazza" και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που συγκέντρωσε την προτίμηση των φιλάθλων.Tην βράβευση έκαναν ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης μαζί με νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε:
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν για να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για τη βοήθεια που μου έχουν δώσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον ΟΦΗ. Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλα τα μέλη της ομάδας"

Ο Ντουντού στην συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο για τη φήμη της ομάδας αλλά και για μένα. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι επιτυχίες της ομάδας και για αυτό προσπαθούμε όλοι μας. Η ομάδα είναι πάνω από όλους".

Για το γεγονός ότι ο ίδιος σκόραρε με την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος είπε: "Αυτό είναι κάτι που δεν μου έχει τύχει ξανά. Σκόραρα μόλις μπήκα στο γήπεδο, η ομάδα κέρδισε και εγώ πήρα το βραβείο. Είναι κάτι μαγικό για εμένα".

Όσον αφορά την αγωνιστική του άνοδο απάντησε: "Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσω να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω. Δεν ήταν κάτι εύκολο να φτάσω να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο να παίξω και τώρα θέλω να συνεχίσω και να γίνομαι ακόμα καλύτερος και να βοηθώ την ομάδα στο γήπεδο». Στην συνέχεια ερωτήθηκε για το αν είναι καλό σημάδι το γεγονός ότι έχει σκοράρει ήδη δύο φορές στις ισάριθμες συμμετοχές του με τον ΟΦΗ: «Με βοηθάει πολύ αυτό το ξεκίνημα. Ήρθα ξανά στην Ελλάδα για να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαύσω. Έέχω συμπαράσταση και θέλω να ζήσω ξανά σημαντικές στιγμές, όπως αυτές που έχουμε τώρα στην ομάδα όπου προκριθήκαμε στα ημιτελικά. Θα έχουμε και άλλες προκλήσεις στο πρωτάθλημα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας".
Τέλος για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Εργοτέλη, τόνισε: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν γιατί δεν θα είναι πολλές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται να παρουσιαστούμε με πάθος, δύναμη και να δείξουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάρουμε το παιχνίδι".
Ο Κώστας Παντζαρίδης από την πλευρά του, ανέφερε: "Εκ μέρους των προπονητών, αλλά και όλων των προπονητών των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδας που μας έδωσε την ευκαιρία να βραβεύσουμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ντούντου. Η κίνηση αυτή δείχνει τη σχέση που υπάρχει πλέον μεταξύ της ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής, όπου τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Να ευχηθούμε όλοι μας στον Ντουντού να είναι καλά και σε κάθε αγώνα που έχει να βάζει γκολ και στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Παράλληλα θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο στην αποκριάτικη εκδήλωσή μας που θα γίνει το Σάββατο (15/2) στις 6 το απόγευμα στο Thalassa Club".

Σχετικά άρθρα