Παπαθεοδώρου: Να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις

Η Νέα Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (16/2), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι ο στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, να παρουσιαστεί ανταγωνιστική για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι και να μετρήσει και τις δυνάμεις της απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος."Εχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι η πρώτη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο στόχος μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις πρώτα από όλα, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι και να μετρήσουμε και τις δυνάμεις μας για ακόμα μια αγωνιστική απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος", είπε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Ψαθάς σημειώνει: "Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να φανούμε όσο μπορούμε πιο αξιοπρεπείς μέσα στον αγώνα.

Ολη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα τραυματισμών που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε στο 100%, όμως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πάμε να χαρούμε το παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα