Επιστροφή στις νίκες για την Κέρκυρα, 2-0 την Καλαμαριά

Μετά από τις δύο… γκέλες, σε Τύρναβο και Καρδίτσα, η πρωτοπόρος Κέρκυρα επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, που σκόραρε δύο φορές!
Η Κέρκυρα ανοίγει νωρίς το σκορ με τον Μπαλντοβαλίεφ. Από γέμισμα στην περιοχή, ο Λιόνης ξεχασμένος κάλυψε δύο παίκτες των γηπεδούχων με τον Μπαλντοβαλίεφ τελικά να πλασάρει σωστά κάνοντας το 1-0 στο 9ο λεπτό.

Οι Φαίακες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 16′, όταν ο Σουάνης σημάδεψε το δοκάρι των "Ποντίων". Ωστόσο, το 2-0 ήρθε στο 35′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γυφτοκώστα, η μπάλα πέρασε, έφτασε στον Παππά που έδωσε στον αμαρκάριστο Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος από πολύ κοντινή απόσταση διπλασίασε τα τέρματα της Κέρκυρας.

Στο 45′ μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα για να μειώσει. Ο Πόποβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ναλμπάντης έκανε την προβολή και η μπάλα "έγλυψε" το δεξί δοκάρι του Βρονταρά, περνώντας άουτ.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε αισθητά, όμως στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αισθητά. Οι Θεσσαλονικείς βγήκαν στην επίθεση και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Βλάχο (83′, 87′), χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι…

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Παππάς, Ραπτάκης, Βλάχος, Ναγιάρ (58′ Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Σουάνης, Ζορμπάς (72′ Καραδέμητρος), Γυφτοκώστας (80′ Τσαουσάι), Μπαλντοβαλίεφ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Τζανδάρης, Μωϋσίδης (62′ Καθάριος), Παρμαξίδης (46′ Βέργος), Πέλκας, Πόποβιτς (68′ Βλάχος), Ναλμπάντης.

Σχετικά άρθρα