Χαντί: Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα

Άδικο χαρακτήρισε για τον Εργοτέλη το αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ ο Χαντί, που άφησε και αιχμές για τη διαιτησία του Παππά.
"Δυστυχώς το σερί μας σταμάτησε. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο πάθος, στη δύναμη και σε ένα γκολ. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα. Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και δυστυχώς ο αντίπαλος κόντρα στη ροή του αγώνα ευτύχησε να βάλει ένα γκολ και να πάρει το ματς", δήλωσε αρχικά ο Χαντί.

Ερωτηθείς γιατί θεωρεί ότι τους αδικεί το αποτέλεσμα απάντησε: "Νομίζω ότι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο παρότι μείναμε με δέκα παίκτες ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο. Αν και δεν μας εκφράζει σαν σύλλογο να μιλάμε για διαιτησία νομίζω ότι σήμερα έπαιξε το ρόλο της. Ο Ρομάνο δεν είναι παιδί που έχει δώσει δικαιώματα και δεν νομίζω ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Επηρέασε πολύ το αποτέλεσμα".

Για το τι κρατάνε από το σημερινό ματς: "Η ομάδα μας έχει χαρακτήρα. Έχει παίκτες και προπονητή. Παίξαμε καλά σήμερα όμως ήμασταν άτυχοι. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα και θα πάμε στην Αθήνα για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Από την πλευρά του, ο Βαλάντης Κοζορώνης δήλωσε: «Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους, όμως ο ΟΦΗ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν άτυχοι, διότι είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν δεν είχαμε την κόκκινη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν έπαιξε ρόλο το σημείο που δέχτηκαν το γκολ: «Είναι άδικη η κόκκινη κάρτα γιατί θα μπορούσε να είχε σταματήσει νωρίτερα η φάση. Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε σε αυτό. Προσπαθήσαμε και με δέκα παίκτες και νομίζω ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα».

Για το τι κρατάνε από το σημερινό ματς: «Νομίζω ότι από εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να κρατάμε είναι βαθμοί και οι καλές εμφανίσεις. Στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλά όπως μπορούμε. Νομίζω ότι σήμερα κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Βγάλαμε κάποιες πολύ καλές φάσεις και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η διάρκεια. Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι σημαντικός, όπως και ο Διαμαντάκος και ο Καρντόσο».

Σχετικά άρθρα