Οι εκλεκτοί του Κεχαγιά για Λεβαδειακό

Ο Νίκος Κεχαγιάς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Ξάνθης για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό με τους Ακρίτες να ψάχνουν μόνο το τρίποντο.
Η Ξάνθη ψάχνει απελπισμένα ένα τρίποντο για να ξεπεράσει τους τριάντα βαθμούς και να πάρει μια βαθμολογική ανάσα στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Οι Ακρίτες με 29 βαθμούς έως τώρα έχουν μείνει αρκετά πίσω και προσπαθούν να αναρριχηθούν.

Τους δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό εντός έδρας και το τρίποντο θα μπορούσαμε να πει ότι αποτελεί αυτοσκοπό.

Η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μια προπόνηση νωρίς το πρωί.

Ο Νίκος Κεχαγιάς μετά το τέλος της ανακοίνωσε τα 20 ονόματα της αποστολής για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Κυριακίδη, Τσέμα, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλα, Γούτα, Φλίσκα, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Σουάρεζ, Κάλβο, Τριάδη, Μαρίν, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος και Νάκα.

Σχετικά άρθρα