14-3 τη Χίο ο Ολυμπιακός

Με το μυαλό στην κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Προ Ρέκο (9 Μαρτίου), ο Ολυμπιακός συνέτριψε 14-3 τη Χίο στο Ιωνικό κολυμβητήριο και διατήρησε το απόλυτο των νικών στην Α1 πόλο των ανδρών.Το ημίχρονο τελείωσε 0-7, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στα επόμενα δύο οκτάλεπτα απέναντι στην Χίο, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μάλιστα, ο Μάκης Μικέδης χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1, με 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Προ Ρέκο, όπου στόχος είναι η 3η σερί νίκη, για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 6 της Βαρκελώνης.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-4, 2-4, 1-3

ΧΙΟΣ (Μισεντζής): Ντούλος 1, Παππάς 1, Γαβαλάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): "Στο μυαλό μας έχουμε το ματς με την Έγκερ. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στην Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση με τη Χίο αν και υπήρχε χαλάρωση σε αρκετά σημεία του αγώνα. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της σε όλες τις διοργανώσεις".

Σχετικά άρθρα