Νέα θλάση ο Τσάβες στον ΠΑΣ

Οι φόβοι που ήθελαν τον Κριστιάν Τσάβες να έχει υποστεί θλάση (η 4η κατά σειρά την φετινή χρονιά) επαληθεύτηκαν, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να μην είναι ευχάριστα για τον Αργεντίνο άσο του ΠΑΣ Γιάννινα… Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση στον έσω πλατύ και η απουσία του υπολογίζεται περίπου στις 20 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής χάνει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο που θα διεξαχθεί στις αρχές του Απρίλη. 
Μια εξέλιξη ομολογουμένως δυσάρεστη για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάνω που έβρισκε σιγά σιγά τα πατήματα του, θα αναγκαστεί και πάλι να μπει στην διαδικασία θεραπείας και αποκατάστασης του νέου προβλήματος που του παρουσιάστηκε. 
Από εκεί και πέρα από το σημερινό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια, απουσίαζαν με άδεια οι Τσουκαλάς, Ίλιτς. Τέλος, ατομικό πραγματοποίησαν οι Κυβελίδης, Ιωάννου εξαιτίας ενοχλήσεων που νιώθουν στην μέση.

Σχετικά άρθρα