Βεργέτης: Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας μας

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης παραδέχθηκε ότι βάσει της εικόνας του αγώνα στο Αγρίνιο, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αλλά πρόσθεσε πως οι Αρκάδες ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν στη νίκη.Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης:
Για την εικόνα του αγώνα: "Περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Κρατήσαμε την μπάλα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας αφού δεν βάλαμε το πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία κάνει καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα."
Για τους λόγους που δεν έπαιξε επιθετικά ο Αστέρας: "Η φιλοσοφία μας είναι ίδια. Να κρατάμε μπάλα να παίξουμε δημιουργικό και αποτελεσματικό επιθετικά ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς κάθε Κυριακή να το κάνεις. Το κάναμε με τον Εργοτέλη και χάσαμε. Και στα δύο παιχνίδια στήσαμε την ομάδα και τον αγώνα κατά τον ίδιο τρόπο."
Για το αν κέρδισε δίκαια ο Αστέρας:"Το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι δίκαιο βάσει της εικόνας μας. Άλλωστε το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εμείς καλό θα ήταν να σκοράραμε και στο πέναλτι. Δικαιούνταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί."
Για το αν θα κάνει αλλαγές στους επόμενους αγώνες: "Πρέπει να εμπλουτίσουμε το ρόστερ με νέα παιδιά. Το έχουμε κάνει. Υπάρχει και το κίνητρο να μη μας φύγουν οι άλλοι αντίπαλοι στα πλέι οφ. Αυτός ο λόγος μας κάνει να κάνουμε συγκρατημένα κάποιες αλλαγές."

Σχετικά άρθρα