Νίκη παραμονής για Λεβαδειακό

Με φάουλ του Κονέ στο 56ο λεπτό και κεφαλιά του Μάντζιου στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την Βέροια, που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεν στο 74ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Οι Βοιωτοί έφτασαν τους 36 βαθμούς και κράτησαν στους 28 τους Ημαθιώτες, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 5 αγώνες και δίνουν μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο Κονέ με εκτέλεση φάουλ στο 56ο λεπτό "ξεκλείδωσε" τη μαζική άμυνα της Βέροιας στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Καντιμοίρη, ο οποίος ξεγελάστηκε, αφού έσκασε ένα μέτρο μπροστά του.

Στη συνέχεια η Βέροια έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο πρώτος της σκόρερ, ο Μπεν αντίκρισε στο 74′ την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στις καθυστερήσεις ο Μάντζιος πρόλαβε στην έξοδο τον Καντιμοίρη και με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, δευτερόλεπτα προτού λήξει το παιχνίδι με τους Βοιωτούς να παίρνουν μια σημαντική νίκη για την παραμονή τους.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτζι, Αρμίτσε (67′ Ροτζέριο Μάρτινς), Βαρέλα (86′ Βούκσεβιτς), Μιλοσάβλιεφ (90′ Μάγκας), Μάντζιος.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Σιόντης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Παυλίδης (79′ Τραπ), Οστοϊτς (64′ Μπαργκάν), Καλτσάς (76′ Ζεζίνιο), Γκονσάλβες, Μπεν.

Σχετικά άρθρα