Ουζουνίδης: Ετσι όπως παίζαμε θα πήγαινε 0-10

Για την αλλαγή της εικόνας του Εργοτέλη στο β’ μέρος μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που τόνισε πως αν η ομάδα του συνέχιζε να αγωνίζεται όπως στο α’ μέρος το ματς θα τελείωνε 0-10
Ο προπονητής του Εργοτέλη υπογράμμισε μετά το ματς: «Δε μπορούμε να πούμε και πολλά λόγια γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε τις δυσκολίες που υπήρχαν, και με τα… δώρα μας το κάναμε ευκολότερο για τον αντίπαλο, ενώ είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Κάναμε το αντίθετο από αυτό που έπρεπε και το πληρώσαμε.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να διαλέξουν: ή 0-4 ή 0-10 γιατί για εκεί πηγαίναμε, εάν συνέχιζαν έτσι. Εκεί θα πήγαινε το σκορ. Τουλάχιστον να έβγαζαν εγωισμό και να έδειχναν κάτι από την ποιότητα τους. Το έκαναν και θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει και άλλο το σκορ, όμως όταν το ημίχρονο είναι 0-4 δε μπορείς να πεις πολλά πράγματα.

Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Ευτυχώς έρχονται γρήγορα δύο παιχνίδια την Τετάρτη και την Κυριακή για να ξαναβρούμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε για να τελειώσουμε με την παραμονή. Το μόνο θετικό από το ματς είναι πως έπαιξαν ορισμένα παιδιά για να βρουν ρυθμό και πως δεν δεχτήκαμε κάρτες. Τίποτα άλλο».

Σχετικά άρθρα