Φιλανθρωπικός αγώνας για την Κεφαλονιά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο φιλανθρωπικός αγώνας Rebuild Kefalonia με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά. Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι αστέρες του ποδοσφαίρου έκαναν το κλειστό του ΟΑΚΑ… ποδοσφαιρικό γήπεδο για φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες του σεισμού της Κεφαλονιάς. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε με την προσέλευση να κρίνεται μικρή.

Μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων οι Σαραβάκος, Σαργκάνης, Νταμπίζας, Φραντζέσκος, Μαραγκός, Βαζέχα, Τζόρτζεβιτς, Ζαγοράκης, Νταμπίζας, Μπασινάς, Λουτσιάνο, Ασάνοβιτς, Γκαλίνοβιτς έπαιξαν μπάλα για να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται.

«Όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί» ήταν το κεντρικό μήνυμα που πέρασαν ώστε άπαντες να σταθούν δίπλα στα παιδιά της Κεφαλονιάς που είδαν μέσα σε λίγα 24ωρα τα σπίτια τους να καταστρέφονται και τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι Έλληνες νίκησαν τους Ξένους αστέρες με 18-15 σ’ ένα ματς που είχε δύο ημίχρονα διάρκειας 30 λεπτών το καθένα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και κορυφαίος σκόρερ ο Άγγελος Μπασινάς ο οποίος αν και σε όλη του την καριέρα έπαιξε ως μέσος στον συγκεκριμένο αγώνα βρήκε δίχτυα πέντε φορές.

Χατ-τρικ έκανε και ο Σπύρος Μαραγκός, ενώ για τους ξένους ξεχώρισαν ο αειθαλής Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος επίσης σκόραρε τρεις φορές, αλλά και οι Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο οι οποίοι χάρισαν όμορφες φάσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο διαιτητής Τάσος Κάκος ο οποίος πλάσαρε τον Νίκο Σαργκάνη μετά από ασίστ του προπονητή των ξένων, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Πριν, αλλά και στη διάρκεια του ημιχρόνου γνωστοί καλλιτέχνες τραγούδησαν για να διασκεδάσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά και για να δείξουν κι εκείνοι τη στήριξή τους στους πληγέντες της Κεφαλονιάς.

Σχετικά άρθρα