Μισή… ντουζίνα απουσίες για τον Αναστασίου και φιλικό για Πέτριτς

Εκκίνηση στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο δόθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει μισή… ντουζίνα απουσίες. Φιλικό την Τρίτη με τον Αχαρναϊκό για να τσεκάρει ο τεχνικός του Τριφυλλιού την ετοιμότητα του Πέτριτς.Στους τραυματίες Θανάση Ντίνα και Εμίρ Μπαϊράμι ήρθαν να προστεθούν οι Κάρλος Ζέκα και Νίκος Καρέλης που απέκτησαν… σουβενίρ από τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει ένα αιμάτωμα στο μηρό, ενώ ο Κρητικός επιθετικός ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αμφότεροι έκαναν ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ντίνα.

Αργότερα γυμνάστηκαν λόγω των υποχρεώσεών τους στον Στρατό οι Νίκος Μαρινάκης και ΚώσταςΤριανταφυλλόπουλος με τον δεύτερο να υποβάλλεται το απόγευμα σε μαγνητική για κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Το πρόγραμμα για τους πράσινους περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα με περιορισμούς, ενώ την Τρίτη όσοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το φιλικό με τον Αχαρναϊκό, θα γυμναστούν κανονικά το πρωί.

Στην αποστολή για το φιλικό με την ομάδα του Μενιδίου βρίσκεται ο Πέτριτς, προκειμένου ο Αναστασίου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του 32χρονου επιθετικού.

Στην αποστολή για το φιλικό συμπεριλήφθηκαν πλην του Πέτριτς, οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Τούντορ και Αποστολόπουλος, ο οποίος επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα