Προσέγγιση με τον Κατσικάρη για την Εθνική

Νέα επαφή είχε η Ομοσπονδία με τον Φώτη Κατσικάρη στο διάστημα της παρουσίας του 47χρόνου προπονητή στην Αθήνα για να σχολιάσει για την συνδρομητική τηλεόραση την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (10/4) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, αλλά μέσα από τις συζητήσεις που έχουν κάνει υπάρχει προσέγγιση. Η ΕΟΚ προσπαθεί να πείσει τον Κατσικάρη ότι θα έχει τον χρόνο – του προσφέρει τριετές συμβόλαιο – και τις προϋποθέσεις – του έχει δώσει το δικαίωμα να επιλέξει τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο – για να εργαστεί άνετα και με βάση την δική του φιλοσοφία στην Εθνική ομάδα.

Ο 47χρόνος κόουτς έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι εάν συμφωνήσει με την «επίσημη αγαπημένη» δεν θα έχει την δυνατότητα να εργαστεί στην ACB Λίγκα, στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, στην οποία είναι εγκατεστημένη από το 2006 η οικογένεια του. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, μια επιτυχημένη πορεία με την Εθνική στο Παγκόσμιο της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου) και στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν θα δώσει ώθηση στην καριέρα του, που θα τα τελευταία οκτώ χρόνια εξελίσσεται κυρίως στο εξωτερικό.

Προς το παρών και οι δύο πλευρές δεν είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια, γιατί η Ομοσπονδίας ασχολείται με την νέα οικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται, λόγω της περικοπής της κρατικής επιχορήγησης και της λήξης στο τέλος του έτους της συμφωνίας χορηγίας με την Eurobank και ο Κατσικάρης σταθμίζει όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του, αλλά το αμέσως επόμενο διάστημα μετά το Πάσχα η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Σχετικά άρθρα