Aπίστευτο ξέσπασμα του Γκαγκαλούδη!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ευχαρίστησε τον κόσμο της Χαλκίδας για την στήριξή του μετά τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό και ξέσπασε κάνοντας λόγο για τραγικές αποφασείς που πάρθηκαν και τόνισε ότι οι ξένοι παίκτες έχουν βιοποριστικό πρόβλημα και είπε χαρακτηριστικά: «στον ΠΑΟΚ τώρα δεν ξέρω πως θα πάμε , θα πάμε με κανό, με βάρκα, δεν ξέρω».
Αρχικά, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: «Ο τελευταίος μήνας είναι πάρα πολύ δύσκολος για την ομάδα. Μερικοί εδώ στην ομάδα είναι ήρωες. Είχαμε πει ότι στα τελευταία παιχνίδια όσοι μείνουμε , όσοι είμαστε , θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό κάναμε σήμερα, βγάλαμε πολύ ενέργεια. Και είναι πολύ περίεργο γιατί αυτό το μήνα ζήτημα αν κάναμε 5 με 6 προπονήσεις. Εγώ δεν θέλω να πω για το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να πω σαν αρχηγός της ομάδας είναι ότι αυτή η αηδία με την Αθήνα και την Χαλκίδα πρέπει να σταματήσει. Πρώτον γιατί αν από την Αθήνα τη ν θέλουν την ομάδα πρέπει να την δώσουν στην Χαλκίδα. Εδώ ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Ακόμα και σήμερα μας αγκάλιασε ο κόσμος. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξή τους όλοι την χρονιά. Δεύτερον, για οικονομικούς λόγους. Σε 10 μέρες τελειώνουμε και τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν που θα απευθυνθούν. Ο Ίκαρος πρέπει να έρθει εδώ γιατί εδώ έχει μέλλον. Από τον Νοέμβριο γίνεται αυτή η αηδία, σας το λέω ειλικρινά. Κουράστηκα. Εδώ υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα. Να την πάρουμε λοιπόν αν μπορούνε, αν δεν μπορούνε ο κ. Αγγελόπουλος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Το κρυφτό τελείωσε. Να αναλάβει ο καθένας από εδώ τις ευθύνες του. Εμείς είμαστε εδώ, δεν τα παρατήσαμε. Εμείς μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε. Να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί είναι όλα παλικάρια και τον προπονητή μου γιατί είναι και αυτός παλικάρι».
Σχετικά με το αν ο Ίκαρος πέσει και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανανεβάσει την ομάδα, ο «Γκάγκα» δεν μάσησε τα λόγια του: «Επειδή η αλήθεια πονάει., πες ότι αύριο το πρωί ο Ίκαρος πέφτει, ποιος από τα δύο στρατόπεδα του Νάτο θα μου κάνει πρόταση για να μείνω; Όλη την χρονιά αυτή η γάγγραινα τρώει την ομάδα. Πάρθηκαν από την αρχή τραγικές αποφάσεις. Γιατί αν αποφασίζει ένας είναι διαφορετικά, αλλά αποφασίζουν 2, 5, 25!! Αυτά είναι γεγονότα; Εγώ έχω στοιχεία. Μπορεί και ο κ. Αγγελόπουλος να έχει τα δίκια του, δεν θέλω να τον κακολογήσω, θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι της Χαλκίδας να αναλάβουν τις ευθύνες. Από τον Νοέμβριο ακούω ότι η ομάδα θα έρθει στην Χαλκίδα, από τον Νοέμβριο μου λένε πως θα πάρουμε την ομάδα. Από τις 19 Νοέμβρη μου ανακοινώσανε οι άνθρωποι από εδώ ότι θα πάρουνε την ομάδα και έχουμε Μάιο. Ξέρουμε που θα πάει η ομάδα, στην Α2 , στην Β, δεν ξέρουμε που θα πάει αυτή η καραμέλα. Εδώ και 15-20 ημέρες έχει κοπεί το φαγητό στην ομάδα. Τρώμε από έξω ό,τι να ναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει εδώ και ένα μήνα. Τα κρατούσαμε όλη την χρονιά αλλά ως εδώ. Πάμε με πούλμαν 600 χιλιόμετρα στην Δράμα, στον ΠΑΟΚ τώρα δεν ξέρω πως θα πάμε , θα πάμε με κανό, με βάρκα, δεν ξέρω. Οι ξένοι έχουν βιοποριστικό θέμα. Βιοποριστικό».
Ο προπονητής του Ικάρου, Θανάσης Γιαπλές, δήλωσε: «Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό γενικότερα, γιατί είναι μια ομάδα παράδειγμα από το αθλητικό μέρος και προσωπικά στο Μιχάλη που είναι και φίλος και πιστεύω πως θα έχει την ευκαιρία που του αξίζει. Ο Κολοσσός θα έχει έναν προπονητή από τον τόπο του που θα τον εκπροσωπεί επάξια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες, τα είπε όλα ο Γιάννης. Έχει μείνει ακόμα ένα παιχνίδι. Μαθηματικά εξακολουθούμε να έχουμε ακόμα ελπίδες. Η ελπίδα μας είναι η εξής να κερδίσουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η Ελευσίνα και ο Ηλυσιακός να χάσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια. Είναι τα παιχνίδια που παίζουν με Κηφισιά και Ρέθυμνο. Απλά μαθηματικά. Οτιδήποτε άλλο για εμάς δε σημαίνει σωτηρία. Το μοναδικό σενάριο που σωζόμαστε είναι αυτό. Αν η πιθανότητα είναι και μία στο εκατομμύριο εμείς θα την διεκδικήσουμε στο εκατό τοις εκατό. Στο αγωνιστικό τμήμα. Τώρα τα διοικητικά και τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλοι πιο αρμόδιοι να τους ρωτήσετε».
 

Σχετικά άρθρα