«Βόλτα» η Μονακό στην Κορσική…

Με τα πέντε γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να πετυχαίνει δυο (και να δίνει την ασίστ στο τρίτο) για την Μονακό, η ομάδα του πριγκιπάτου έκανε… βόλτα στην Κορσική, καθώς θριάμβευσε με 4-1 της τελευταίας Αζαξιό, που πλέον «βλέπει» την επόμενη σεζόν, η οποία θα την βρει στην δεύτερη κατηγορία…
Η Μονακό με την 4η σερί νίκη έχει «αγαλιάσει» την 2η θέση, ούσα στο -7 από την κορυφή και την Παρί, η οποία με νίκη την Κυριακή (παίζει εκτός με την Σοσό) κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο. Η γηπεδούχος δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία της (0-2-3).

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σκόραρε στο 53’ και στο 74’, ενώ έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Κοντογκμπιά στο 88’. Είχε μειώσει στο 75’ σε 2-1 ο Ταλό για την Αζαξιό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Οκάμπς στο 90’+2!
Να θυμίσουμε πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε σκοράρει εντυπωσιακό τέρμα και στη νίκη της Μονακό εντός με 1-0 κόντρα στη Νις.

Οι συνθέσεις
ΑΖΑΞΙΟ: Οτσόα, Ενγκμπάρ, Τονούτσι, Ντιελνά, Μπονάρ (83′ Λεκά), Μοστεφά, Ρικαρντό Φατί, Λασν, Αντρέ, Ταλό, Όλιεκ (66′ Αμπουμπακάρ).
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αμπιντάλ, Ράτζι, Τουλαλάν, Ζοάο Μοουτίνιο, Κοντογκμπιά, Χάμες Ροντρίγκες (88′ Οκάμπος), Ριβιέρ (83′ Ντιράρ), Μπερμπάτοφ (90’+1 Ζερμέν).

Σχετικά άρθρα