Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;
Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;  thumbnail
Συνυπολογίζοντας και τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η Πανσέληνος είναι επίφοβη για τις αντοχές μας και εντελώς ακατάλληλη για μετριοπαθείς συμπεριφορές

Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 13/6 στις 7:11 το πρωί, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και συγκεκριμένα στην 23η μοίρα του Τοξότη.
Πρόκειται για μια ποικιλόμορφη Πανσέληνο, η οποία δεν δείχνει άμεσα τις ιδιότητές της.
Στην Πανσέληνο αυτή εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ το Ταυ τετράγωνο Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να κοντράρονται στενά.
Το αποτέλεσμα είναι να υπερασπιστούμε φανατικά τις θέσεις μας και πολλοί από εμάς να έχουμε και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Παράλληλα όμως η αντίθεση ιδιομοιρίας Αφροδίτης – Κρόνου παγώνει το συναίσθημα που, αν και καλοκαίρι, δεν «καταπίνεται» εύκολα.
Επηρεάζονται άμεσα Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 23η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Επηρεάζονται όμως και Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του β' δεκαήμερου, αλλά και Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στο πρώτο μισό του β' δεκαήμερου.
Συνυπολογίζοντας και τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η Πανσέληνος είναι επίφοβη για τις αντοχές μας και εντελώς ακατάλληλη για μετριοπαθείς συμπεριφορές. Ένταση, εκνευρισμός και απογοητεύσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X