Στο… κατόπι του Μανωλά οι Ιταλοί

Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι υπό στενή παρακολούθηση από Ρόμα και Νάπολι στα επόμενα ματς της Εθνικής στο Μουντιάλ . Κι άλλοι φορ στη λίστα του Ολυμπιακού. Εγκώμια Σόλιντ για Ελαμπντελαουί. 

Η Ρόμα και η Νάπολι συνεχίζουν το σκάουτινγκ για τον Κώστα Μανωλά στο Μουντιάλ, με τους απεσταλμένους των ιταλικών ομάδων να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού στους αγώνες της Ελλάδας με την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, «ο Μανωλάς άρεσε στους σκάουτ των ιταλικών ομάδων παρά τη βαριά ήττα της ελληνικής ομάδας από την Κολομβία και θα αποφασίσουν αν θα εισηγηθούν πρόταση για τον παίκτη μετά τα επόμενα παιχνίδια, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν δίνει τον Μανωλά με λιγότερα από 7 εκ. ευρώ.»

Στο θέμα σέντερ φορ ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προσπάθεια για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, παρότι οι Ολλανδοί δεν έχουν πει το ok για τη μεταγραφή του Ισλανδού ακόμη και στα 6 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετές περιπτώσεις παικτών ως πρώτες επιλογές σε περίπτωση που δεν γίνει του Φινμπόγκασον, με τον Όλα Τοίβόνεν που έχει προτείνει ο Ραϊόλα να είναι ξανά στο προσκήνιο. 

Οι ύμνοι για τον Κάμπελ συνεχίζονται στα διεθνή ΜΜΕ και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με τον παλιό αστέρα της Κόστα Ρίκα και νυν βοηθό προπονητή, τον Γουάντσοπ, να δηλώνει στη Mirror ότι ο Κάμπελ μπορεί μέσα στο γήπεδα να προσφέρει ως φορ και ως εξτρέμ και ότι με την απόδοσή του στα επόμενα ματς είναι στο χέρι του να πείσει την Άρσεναλ να τον κρατήσει στη νέα σεζόν. Ο Βενγκέρ ήδη δήλωσε ότι ο Κάμπελ θα είναι στην προετοιμασία της Άρσεναλ, με τον παίκτη να ελπίζει ότι θα μείνει και στη διάρκεια της σεζόν και τον Ολυμπιακό να αναμένει τις εξελίξεις έχοντας στο μυαλό του την πιθανότητα να χρειαστεί δύο κινήσεις για τα άκρα του. 

Ο Ελαμπντελαουί θα υπογράψει σήμερα ή αύριο το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με τον Τροντ Σόλιντ να δηλώνει στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ότι ο Νορβηγός μπακ είναι πολύ δυνατός αμυντικά και με ιδιαίτερες επιθετικές ικανότητες από τη δεξιά πλευρά και χαρακτήρισε πολύ καλή την επιλογή των ερυθρόλευκων.

Σχετικά άρθρα