Αρχική / Media (old articles) / Moto 360: Δείτε το επίσημο demo video του πρώτου Android Wear smartphone με κυκλική οθόνη
Moto 360: Δείτε το επίσημο demo video του πρώτου Android Wear smartphone με κυκλική οθόνη thumbnail
Η παρουσίαση του Android Wear στο Google I/O 2014 συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση των LG G Watch και Samsung Gear Live, τα οποία δόθηκαν ως δώρο στους developers και σύντομα θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσα...

Moto 360: Δείτε το επίσημο demo video του πρώτου Android Wear smartphone με κυκλική οθόνη

Η παρουσίαση του Android Wear στο Google I/O 2014 συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση των LG G Watch και Samsung Gear Live, τα οποία δόθηκαν ως δώρο στους developers και σύντομα θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσα από το Google Play σε 27 χώρες. Η αλήθεια είναι ότι το κοινό περίμενε περισσότερο να δει το Moto 360 και ο Sundar Pichai υποσχέθηκε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν δωρεάν το smartwatch της Motorola μόλις γίνει διαθέσιμο, επειδή είναι το πρώτο με κυκλική οθόνη.

Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με μερικά πρωτότυπα, ενώ η εταιρεία δημοσίευσε ακόμη ένα επίσημο demo video με αφορμή την ανάδειξη του νικητή στο διαγωνισμό για την πρόσοψη του Moto 360.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X