«Μέχρι τις 10/08 ο Κοντομηνάς θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ»

Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Δημήτρη Κοντομηνά για να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Μάνος Μαλέλης, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι τις 10 Αυγούστου το ενδιαφέρον του ισχυρού Ελληνα επιχειρηματία θα εκδηλωθεί. 

«Μέχρι 10 Αυγούστου θα έχουμε εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον μας. Πρέπει να αναβαθμιστεί η εικόνα του κ. Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στα πλαίσια αυτά υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά στον Arena FM ο Μάνος Μαλελής, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν θα μείνουμε μόνο στην καταβολή του ενός εκατομμυρίου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ. Υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και η τρίτη θέση απαιτεί πολλά περισσότερα για την αναβάθμιση της ομάδας. Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια συνεργασία με τη διοίκηση για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Αφού ενημερωθούμε λεπτομερώς θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Κοντομηνά που θα αποφασίσει για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μπει στον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Επίσης ο Μάνος Μαλέλης τόνισε πως εφόσον ο Δημήτρης Κοντομηνάς πάρει τις τύχες της ΚΑΕ στα χέρια του, αυτό θα σημάνει και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με ομάδα του ΝΒΑ.


Σχετικά άρθρα