Παρουσίασε τον Μάριο Μπατή ο Απόλλωνας!

Τον Μάριο Μπατή παρουσίασε σήμερα η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας, η οποία, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι στο συμβόλαιο του 34χρόνου γκαρντ υπάρχει όρος αποδέσμευσης για πρόταση από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό έως το τέλος του μήνα.
Ο Μπατής, ο οποίος τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και ήταν αρχηγός του, υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της εταιρείας Μπακαλάρος ΑΕ (χορηγού του Απόλλωνα) και παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση.
«Καλωσορίζω τον Μάριο και την σύζυγό του στην Πάτρα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά που εντάχθηκε στην ομάδα μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Καραπάνος.
Τον Μάριο Μπατή καλωσόρισε, επίσης, ο γενικός αρχηγός των «Φρουρών της Αχαΐας», Βασίλης Λιανός και σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το μπάι άουτ στο συμβόλαιο του αθλητή εξήγησε: «Είναι η πρώτη φορά στον Απόλλωνα που δεχτήκαμε τέτοιον όρο. Πράγματι μέχρι τις 30 Ιουλίου μπορεί να επικαλεστεί τον όρο αυτό και να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Όμως έστω και με αυτόν τον όρο πετύχαμε ένα βασικό στόχο. Δεν θα είναι αντίπαλός μας. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και η πρόθεση μας είναι η συνεργασία μας να είναι διετής».
«Ήταν ο βασικός μας στόχος και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στην Πάτρα», τόνισε ο Λιανός, παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα, ο οποίος όπως και ο Μπατής ήρθε από την Αθήνα (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας) στους «Φρουρούς της Αχαΐας».
«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα», εξομολογήθηκε ο Μπατής και τόνισε: «Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όπου και εάν αγωνίστηκα. Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή, την οποία ειλικρινά δεν περίμενα». Τον 34χρόνο γκαρντ συνόδευε στην παρουσίαση η σύζυγός του.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Μπακαλάρος Α.Ε.», Δημήτρης Μπακαλάρος, δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης: «Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που ένας Έλληνας παίκτης επιπέδου του Μπατή είναι στην Πάτρα και ανήκει στην ομάδα μας, τον Απόλλωνα. Όταν ο Απόλλων προοδεύει είναι σίγουρα καλό για τον ίδιο, αλλά και για την Πάτρα την οποία διαφημίζει και της προσφέρει πολλά».
Την παρουσίαση παρακολούθησε και ο Κώστας Μπακαλάρος, πρόεδρος της εταιρείας Μπακαλάρος Α.Ε.
Το παρών στην παρουσίαση του Μάριου Μπατή έδωσαν από τον Απόλλωνα οι Σωτήρης Χαλκιόπουλος, Ευγγελία Νιάρου, Μιχάλης Νταβλούρος, Σταύρος Δανιήλ.
Τον Μπατή είναι πιθανόν να ακολουθήσει στην Πάτρα και στον Απόλλωνα, ο επί τέσσερα χρόνια συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Γιάννης Αθανασούλας. Ο 27χρόνος φόργουορντ είναι σε… ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους «Φρουρούς της Αχαΐας» και αναμένεται να συμφωνήσει και εκείνος με τον Απόλλωνα.

Σχετικά άρθρα