Αρχική / More / Anna's Notes / Ρεφλεξολογία: Πώς θεραπεύει στρες και πονοκεφάλους!
Ρεφλεξολογία: Πώς θεραπεύει στρες και πονοκεφάλους! thumbnail
Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την εναλλακτική θεραπεία της ρεφλεξολογίας που η ίδια ακολούθησα για να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της έντασης στην καθημερινότητα και πολύ συχνά και για τους πονοκεφάλους που μου προκαλούσαν. Τα τελευταία δυο χρόνια, σχεδόν κάθε μήνα εμπιστεύτηκα τη ρεφλεξολόγο Έφη Σαρανταένα και την ευχαριστώ πολύ γιατί είδα άμεσα αποτελέσματα που με ανακούφισαν. Θέλησα λοιπόν και η ίδια η Έφη να μιλήσει σε όλες τις αναγνώστριες μας που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα.

Ρεφλεξολογία: Πώς θεραπεύει στρες και πονοκεφάλους!

Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την εναλλακτική θεραπεία της ρεφλεξολογίας που η ίδια ακολούθησα για να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της έντασης στην καθημερινότητα και πολύ συχνά και για τους πονοκεφάλους που μου προκαλούσαν. Τα τελευταία δυο χρόνια, σχεδόν κάθε μήνα εμπιστεύτηκα τη ρεφλεξολόγο Έφη Σαρανταένα και την ευχαριστώ πολύ γιατί είδα άμεσα αποτελέσματα που με ανακούφισαν. Ζήτησα λοιπόν, από την Έφη να συστήσει τη ρεφλεξολογία στις αναγνώστριες του www.boro.gr  


Άννα Δρούζα  
Η  Έφη Σαρανταένα μας εξηγεί:

 

« Με την Άννα ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για το στρες και τους πνοκεφάλους. Στην αρχή κάναμε συχνές συνεδρίες και γύρω στην 7η με 8η συνεδρία άρχισε ήδη να ανακουφίζεται. Κατά κύριο λόγο δουλέψαμε ρεφλεξολογία στα πέλματα και φροντίσαμε και το ορμονικό σύστημα στο κεφάλι, στη σπονδυλική στήλη και συμπληρωματικά κάποιες φορές δουλεύαμε και στα χέρια. Κάναμε επίσης και δουλειά στον αυχένα για ανακούφιση του κεφαλιού.
 

Από τις πρώτες συνεδρίες άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Οι ημικρανίες δεν ήταν τόσο συχνές αλλά και όταν εμφανίζονταν είχαν πολύ μικρή διάρκεια. Επειδή πολλές φορές ο πονοκέφαλος συνδεόταν με στρεσογόνες καταστάσεις, δουλεύαμε αρκετά και σημεία στο σώμα που ανακουφίζουν από το άγχος και μπορούν να προσφέρουν χαλάρωση. Από ένα σημείο και μετά το πρόγραμμα γινόταν όλο και πιο ολιστικό.

 

Αρχίζαμε να επεξεργαζόμαστε όχι τόσο το σύμπτωμα, την καταπολέμηση του πόνου δηλαδή αλλά και να επιδιώκουμε μια γενικότερη ευεξία και χαλάρωση. Η Άννα ανταποκρίθηκε εύκολα, ήταν και είναι πολύ συνεργάσιμη και ανοιχτή και έπαιρνε αμέσως τα μηνύματα που έπρεπε για να καταπραυνθεί ο πόνος.Η ρεφλεξολογία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να έρθουν αντιμέτωπες με άγχος, στρες, πρήξίματα στα πόδια, πονοκεφάλους, ορμονικά προβλήματα και πολλά άλλα… Πολλές γυναίκες βρίσκουν ανακούφιση μέσα από τη ρεφλεξολογία παράλληλα με την κανονική θεραπεία που ακολουθούν με την έγκριση και του προσωπικού τους ιατρού. Ήδη από την 7η συνεδρία συνήθως βλέπουν τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Χρειάζονται περίπου 12-15 συνεδρίες που διαρκούν 50 λεπτά, μια με δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα με την περίπτωση και το πόσο έντονο είναι ένα πρόβλημα. Αξίζει να το δοκιμάσετε! 

 

 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X