Νίκες για Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης

Η Κέρκυρα επιβλήθηκε εντός έδρας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0, ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας της Ερμιονίδας με 1-0 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.

Πρώτοι βαθμοί για Κέρκυρα, ελπίδα για ΠΑΟΚ

Η Κέρκυρα ζορίστηκε για 77 λεπτά, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 χάρις στα τέρματα του Χαβίτο στο 77′ και στο 84′ και του Γκόμεζ με πέναλτι στο 78′. Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για τους “Φαίακες” στον 2ο όμιλο, ενώ από το αποτέλεσμα ευνοείται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κρατά ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ορτέγκα, Καρντόσο (57′ Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόβσκι, Κανακούδης, Γεωργακόπουλος (46′ Χαβίτο).

Απόλλων Καλαμαριάς (Γράφας): Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος (30′ Ολίσε), Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (57′ Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62′ Γαλανόπουλος), Γκέσιος.

2ος όμιλος

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

Βαθμολογία
1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Κέρκυρα 3
3. Απόλλων Καλαμαριάς 3
4. ΠΑΟΚ 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Βήμα πρόκρισης ο Απόλλων

Ο Απόλλων κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την Αργολίδα επικρατώντας με 1-0 της Ερμιονίδας χάρις στο τέρμα του Βάντερσον στο 88ο λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η “ελαφρά ταξιαρχία” έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και κρατά την τύχη στα χέρια της για πρόκριση στους “16”.

Οι συνθέσεις:

Ερμιονίδα: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70′ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75′ Σακόν), Καραδέμητρος (58′ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς

Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Βάντερσον), Ενρίκο (69′ Ηρακλής), Αλίπιο (58′ Ανγκούλο), Κυβελίδης

6ος όμιλος

Εργοτέλης-Βέροια 0-2
Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Βαθμολογία
1. Βέροια 6
2. Απόλλων Σμύρνης 1
3. Εργοτέλης 1
4. ΑΕ Ερμιονίδας 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
ΑΕ Ερμιονίδας-Εργοτέλης
Βέροια-Απόλλων Σμύρνης

Σχετικά άρθρα