«Τρικλοποδιά» στη Βέροια από τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος που μέχρι πρότινος δεν είχε κερδίσει βαθμό μακριά από τη Νέα Σμύρνη, υποχρέωσε τη Βέροια που είχε το απόλυτο εντός, να του παραχωρήσει ισοπαλία με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Κάμπορα και Ραούλ Μπράβο τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ για τους κυανέρυθρους σκόραρε και τα δύο τέρματα ο Γιάννου .

A’ Ημίχρονο

Η Βέροια εν αντιθέσει με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, δεν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να βρίσκει εύκολα απαντήσεις στις επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων.

Στο 20ο λεπτό μάλιστα οι κυανέρυθροι “πάγωσαν” το δημοτικό στάδιο, όταν ο Γιάννου με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καντιμοίρη και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Μετά το γκολ οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, τα κατάφεραν, με τον Κάμπορα στο 38′ να κοντρολάρει με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι από την καρδιά της περιοχής να ισοφαρίζει σε 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, ο Ραούλ Μπράβο είχε διαφορετική άποψη, καθώς με ανάποδη κεφαλιά μετά από φάουλ του Καλτσά, έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα στο 45′.

Β’ Ημίχρονο

Η Βέροια παρά το γεγονός ότι είχε ανακτήσει την ψυχολογία, έμοιασε χαμένη στην αρχή του δεύτερου μέρους, επιτρέποντας στον Πανιώνιο να κερδίζει μέτρα και να φτάνει απειλητικά στην περιοχή της. Στο 53′ ο Κολοβός τροφοδότησε τον Γιάννου και αυτός νίκησε για δεύτερη φορά τον Καντιμοίρη, κάνοντας το 2-2.

Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 86′ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όταν ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Μπεν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Το σφύριγμα της λήξης από τον Κουτσιάφτη βρήκε τους δύο αντιπάλους να παίρνουν από έναν βαθμό.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Εξαιρετική παρουσία από τον Απόστολο Γιάννου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ αποτελούσε μονίμως πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους.

Έτσι κρίθηκε

Το παιχνίδι κρίθηκε στην αδυναμία της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλει τον ρυθμό της στο ματς, εκμεταλλευόμενη την καλή ψυχολογία από την εξέλιξη του πρώτου μέρους.

Η “σφυρίχτρα”

Ο διαιτητής Κουτσιάφτης δεν κλήθηκε να πάρει δύσκολη απόφαση στο ματς και σε γενικές γραμμές δεν ξέφυγε από τους τύπους.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79′ Γεωργιάδης).

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80′ Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88′ Πάνος), Οικονόμου.

Σχετικά άρθρα