Μπεν για Ολυμπιακό

Τον Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας έχει και φέτος υπό διαρκή παρακολούθηση ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο, από τη στιγμή που αποφασιστεί επιθετική ενίσχυση. 
 
Για τον 25χρονο επιθετικό που μπορεί να παίξει και στα άκρα και έχει έφεση στο σκοράρισμα, με τρία γκολ ήδη φέτος μετά τον εξαιρετικό περσινό απολογισμό του, ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί και την προηγούμενη σεζόν αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει το καλοκαίρι στην απόκτησή του.
 
Ο Μπεν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βέροια και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι σχετικές επαφές με τον Ολυμπιακό και την ομάδα της Ημαθίας προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του παίκτη, ο οποίος κατάγεται από τις Κομόρες αλλά έχει γεννηθεί στη Γαλλία και έχει γαλλικό διαβατήριο. 
 
Για τον Κάμπελ υπάρχει πάντα ενδιαφέρον, εφόσον ο Κοσταρικανός φύγει τελικά από την Άρσεναλ, αλλά και πολλοί ανταγωνιστές κυρίως από την Ιταλία. Χτες προστέθηκε και το όνομα της Φιορεντίνα στα κλαμπ που επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη.

Σχετικά άρθρα